Coronatoegangsbewijs verplicht

Naast uw toegangskaart voor de voorstelling, is het coronatoegangsbewijs verplicht voor bezoekers vanaf 13 jaar. Dit bewijs krijgt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u bent hersteld van corona. Let op! Het verkregen vaccinatiebewijs van de priklocatie en het gele boekje zijn geen geldige bewijzen.

Bij twijfel over verkoudheid en/of koorts, verzoeken wij u vriendelijk thuis te blijven en contact met ons op te nemen over uw toegangskaarten.

Houd bij aankomst allereerst uw coronatoegangsbewijs en uw legitimatiebewijs bij de hand. Wij scannen uw bewijs en vervolgens scannen wij uw toegangskaarten voor de voorstelling. 

Hoe kunt u uw coronatoegangsbewijs maken?
1. Download de CoronaCheck-app op uw mobiele telefoon of ga naar CoronaCheck.nl en upload een testbewijs, vaccinatiebewijs óf herstelbewijs.

2. Neem uw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem ook uw legitimatiebewijs mee. We vergelijken dan uw gegevens met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot scannen wij ook uw toegangskaarten voor de voorstelling.

Let op! Het verkregen vaccinatiebewijs van de priklocatie en het gele boekje zijn geen geldige bewijzen.

Meer informatie
Meer informatie over het coronatoegangsbewijs leest u op de website van de rijksoverheid. Voor meer informatie over de CoronaCheck-app kijkt u op Coronacheck.nl of neemt contact op met de CoronaCheck helpdesk via 0800-1421 (maandag t/m zondag, 08.00-20.00 uur, gratis) of helpdesk@coronacheck.nl. Wilt u zich laten testen? Een testlocatie kunt u vinden via testenvoortoegang.org. Tevens raden wij u aan om onze website in de gaten te houden betreffende de maatregelen die gelden in ons theater.

 

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?