Diner Variété

Dineren vóór de voorstelling in het Grand Café

Wereld Bowls kookt, geïnspireerd op de voorstelling van de desbetreffende avond. Het is dus 'eten wat de pot schaft' voorafgaand aan de voorstelling in het Wennekerpand.

Wereld Bowls bestaat uit het duo Swaan Mostert & Ella Theunissen. In hun leven reizen zij heel wat af: van India naar Israël, van Guatemala tot in Mexico. Tijdens hun reizen doen zij hun inspiratie op voor de gerechten die ze bereiden in hun eigen keuken. Op hun borden komen landen samen en weten zij telkens een vleugje Hollandse nuchterheid eraan toe te voegen. Inmiddels hebben ze ook al heel wat afgereisd in Rotterdam. Van de Fenix Foodfactory naar de Oogstmarkt, van Ani en Haakien tot Het Gemaal op Zuid. En daarom is het nu hoog tijd dat ze in Schiedam neer gaan strijken. En wel in het Wennekerpand!


Met Diner Variété geniet u van een heerlijke vegetarische maaltijd die zij koken geïnspireerd op de voorstelling van die avond. U eet voor € 13,50 ‘wat de pot schaft’ aan de lange tafels in het Grand Café van het Wennekerpand. Diner Variété brengt mensen samen en lift telkens een tipje van de sluier op van de voorstelling die u na het diner bij zult gaan wonen. Noem het ouderwets gezellig, een familiediner, een plek om elkaar te ontmoeten. Kom proeven in het thema van de voorstelling waar u naartoe gaat. 

Bij de volgende voorstellingen in het Wennekerpand bieden wij Diner Variété aan. U ziet daarbij ook welke maaltijd bij de desbetreffende voorstellingen wordt geserveerd.

 

Viggo Waas op zaterdag 8 februari 2020
Wij serveren de beroemde Rotterdamse Kapsalon op Wereld Bowls wijze; zoete aardappelfrietjes met daarop gebakken haloumi, feta, sla, tomaat, ingelegde komkommer en huisgemaakte knoflookmayonaise.
Klik hier om het Diner Variéte bij Viggo Waas te reserveren

Dans in Ontwikkeling op woensdag 12 februari 2020
Dit verwarmende gerecht zal dansen op bord. Een vegetarische, licht pittige pompoen-venkel soep met harissa, romige yoghurt en pit(jes). Gecombineerd met bleekselderij, Turks brood en baba ganoush (gerookte aubergine spread).
Klik hier om het Diner Variéte bij Dans in Ontwikkeling te reserveren

Janneke de Bijl op woensdag 19 februari 2020
Het eeuwige dilemma: is het glas half vol of half leeg? Tijdens deze editie van Diner Variété kunt u de balans opmaken. Wij serveren een half vol glas met een koude komkommer-avocado soep en een half leeg glas met een warme, gekruide paprikasoep.
Klik hier om het Diner Variéte bij Janneke de Bijl te reserveren

Do op donderdag 27 februari 2020
Wat voelt nou meer thuis dan ouderwets gezellig samen pannenkoeken eten? Alvorens de voorstelling van Do staat er een stapel pannenkoeken klaar. Met daarbij rijkelijk beleg zoals stroop, geroosterde pompoen, pesto, een salade van biet, appel en rozijnen en natuurlijk gewoon poedersuiker.
Klik hier om het Diner Variéte bij Do te reserveren

Bij iedere maaltijd krijgt u brood met olijfolie op tafel.


Prijs per persoon: € 13,50 (exclusief drankjes)
Inloop vanaf 18.00 uur
Aanvang - 18.30 uur

Met dank aan DeWinkelmeiden voor het koppelen van Wereld Bowls en Theater aan de Schie voor deze samenwerking.
DeWinkelmeiden zetten zich in voor revitalisering van winkelgebieden in historische binnensteden door voor leegstaande winkels en kantoren een tijdelijke commerciële, culturele, creatieve of culinaire invulling te vinden. DeWinkelmeiden helpen ondernemers aan een tijdelijke winkel of creatieve ondernemers aan een tijdelijke showroom: de Pop-Up Shop

Volg Wereld Bowls via social media:
Instagram: @wereldbowls
Facebook: Wereld Bowls

 

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?