Diner Variété

Dineren vóór de voorstelling in het Grand Café

Met Diner Variété geniet u van een heerlijke vegetarische maaltijd die Wereld Bowls geïnspireerd op de voorstelling van die avond. U eet voor € 13,50 ‘wat de pot schaft’ aan de lange tafels in het Grand Café van het Wennekerpand. Diner Variété brengt mensen samen en lift telkens een tipje van de sluier op van de voorstelling die u na het diner bij zult gaan wonen. Noem het ouderwets gezellig, een familiediner, een plek om elkaar te ontmoeten. Kom proeven in het thema van de voorstelling waar u naartoe gaat. 

 

Bij iedere maaltijd krijgt u brood met een wisselende spread.

Prijs per persoon: € 13,50 (exclusief drankjes)
Inloop vanaf 18.00 uur
Aanvang - 18.30 uur

Momenteel vindt dit theaterseizoen geen Diner Variété plaats in het Wennekerpand.

Wereld Bowls kookt, geïnspireerd op de voorstelling van de desbetreffende avond. Het is dus 'eten wat de pot schaft' voorafgaand aan de voorstelling in het Wennekerpand. Wereld Bowls bestaat uit het duo Swaan Mostert & Ella Theunissen. In hun leven reizen zij heel wat af: van India naar Israël, van Guatemala tot in Mexico. Tijdens hun reizen doen zij hun inspiratie op voor de gerechten die ze bereiden in hun eigen keuken. Op hun borden komen landen samen en weten zij telkens een vleugje Hollandse nuchterheid eraan toe te voegen. Inmiddels hebben ze ook al heel wat afgereisd in Rotterdam. Van de Fenix Foodfactory naar de Oogstmarkt, van Ani en Haakien tot Het Gemaal op Zuid. En daarom is het nu hoog tijd dat ze in Schiedam neer gaan strijken. En wel in het Wennekerpand!

Met dank aan DeWinkelmeiden voor het koppelen van Wereld Bowls en Theater aan de Schie voor deze samenwerking.
DeWinkelmeiden zetten zich in voor revitalisering van winkelgebieden in historische binnensteden door voor leegstaande winkels en kantoren een tijdelijke commerciële, culturele, creatieve of culinaire invulling te vinden. DeWinkelmeiden helpen ondernemers aan een tijdelijke winkel of creatieve ondernemers aan een tijdelijke showroom: de Pop-Up Shop

Volg Wereld Bowls via social media:
Instagram: @wereldbowls
Facebook: Wereld Bowls

 

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?