Kom dans met mij de Danzon

Wekelijkse repetities in Theater aan de Schie

Let op: Op basis van de nieuwe maatregelen rondom het Coronavirus, en om een verdere uitbraak te beteugelen, hebben wij in goed overleg besloten de lessen van in maart, te weten 16 en 25 maart 2020 te annuleren. We proberen deze lessen op een ander moment in te halen. Wij zijn op zoek naar data voor vervangende lessen.

Theater aan de Schie presenteert in samenwerking met Gouden Dans, u in het theater: Kom dans met mij de Danzon.

Kom dans met mij de Danzon is voor mensen op leeftijd, ook als u wat minder vast ter been bent. Vanaf dinsdag 25 februari danst u 4 maanden lang, één keer per week onder leiding van choreografe Ireen Kurvers aan een korte theatrale dansvoorstelling, geïnspireerd op de Cubaanse Danzon, een ritmische dans op Zuid-Amerikaanse muziek. Bij voldoende aanmeldingen gaan we met een ochtend en een middaggroep werken. Zondag 31 mei 2020 om 15.00 uur is de dansvoorstelling te zien in Theater aan de Schie, met aansluitend een danssalon voor het publiek.

WANNEER?
Vanaf dinsdag 25 februari starten de repetities. Bij de wekelijkse repetities ben u vanaf 09.30 uur van harte welkom op de koffie en dan beginnen we om 10.00 uur. De repetities duren ongeveer 2 uur per les.

De repetities vinden plaats op de volgende data:
• dinsdag 25 februari
• woensdag 4 maart, 11 maart, maandag 16 maart en 25 maart.
• woensdag 1 april, woensdag 8 april, woensdag 15 april, maandag 20 april en woensdag 29 april.
• woensdag 6 mei, 13 mei, 20 mei en 27 mei.

WE ZIJN OP ZOEK NAAR U!
Wilt u (weer) eens op dansles? We nodigen u van harte uit mee te doen met Kom dans met mij de Danzon. U hoeft niet te kunnen dansen, want dat leert u van ons. Ook als u wat minder vast ter been bent, kunt u meedoen.
De kosten bedragen € 25,00 voor alle lessen tezamen, inclusief koffie en thee.

U kunt zich aanmelden voor de dansrepetities bij Tessa van Hattem via publiciteit@theateraandeschie.nl of telefonisch via 010 2462599.

In andere steden is het project al eerder uitgevoerd. Op www.goudendans.nl vindt u meer informatie over het project. Dit project is mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, Sluyterman van Loo, RCOAK, RC Maagdenhuis en het Oranjefonds

Neeltje: “Het fijne van dit project is dat je geen partner nodig hebt en bewegen op muziek is heerlijk."
Aad: "De Gouden Dans strekt zich over een langere periode uit en dat is fijn. Het heeft mij uit de koker van de eenzaamheid gehaald. Het heeft mij nieuwe sociale contacten opgeleverd."
Thea: "Kom dans met mij de Danzon heeft me uit mijn isolement verlost. Klinkt dramatisch, maar zo was het eigenlijk wel.’ Volgens mijn man: “je zelfvertrouwen is terug, je leeft weer, heerlijk!”
Klaske: "Na weinig dans ervaring, heb ik genoten van deze 15 weken. Elke week weer met z’n allen oefenen, en steeds beter worden. Ben een beetje los gekomen durf weer wat meer van me zelf te laten zien. En ben tot de conclusie gekomen dat ik eigenlijk helemaal niet z’n stoethaspel ben."
Annie: “Leeftijd verdwijnt. Hoezo doelgroep? Mijn ‘dans-verloofde’ is 82 jaar, wat een kanjer! We lachen en leven ons uit.”
Els: “En we maken samen een voorstelling, en wat voor een! Inclusief zenuwen voor het doek op gaat. Toi, toi, toi. En daar gaan we, hier zijn we: de Gouden Dansers. Dat u het maar even weet."

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?