Horeca-arrangementen

Wij maken uw theaterbezoek graag compleet met één van onze horeca-arrangementen. Op de omloop van de foyer krijgt u een eigen tafel, persoonlijke service en een prachtig uitzicht over de foyer. Reserveer uw gewenste arrangement altijd vooraf, eventueel direct bij de reservering van uw voorstelling. Bent u slecht ter been of zit u in een rolstoel, neem dan telefonisch contact op met het bespreekbureau of per e-mail.

  • Horeca-arrangementen seizoen 2018/2019

Tafeltje aan de Schie
Maak uw avond compleet met een Tafeltje aan de Schie. Dit arrangement kunt u reserveren bij iedere voorstelling, met uitzondering van voorstellingen die plaatsvinden in het Wennekerpand en bij door derden georganiseerde evenementen. Uw gewenste drankjes kunt u door-geven bij de informatiebalie. Uw drankjes staan in de pauze en/of na afloop van de voorstelling voor u klaar.

Het Tafeltje aan de Schie bestaat uit:
• twee drankjes naar keuze (koffie, espresso, cappuccino, thee, fris, bier of wijn) in de pauze en na afloop (bij voorstellingen zonder pauze krijgt u twee drankjes na afloop).
• diverse borrelhapjes

De prijs voor het Tafeltje aan de Schie is € 8,50 per persoon. Let op: dit is inclusief het drankje dat is inbegrepen in de toegangsprijs van de voorstelling, plus één extra drankje.

Tafeltje aan de Schie wordt financieel mogelijk gemaakt door Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Biertje aan de Schie
Proef twee verschillende speciaalbiertjes met bijpassende snacks. Deze stoere tegenhanger van het Tafeltje aan de Schie is te reserveren bij onderstaande voorstellingen:

  • Dinsdag 30 oktober 2018, De Formule 1 Show
  • Zaterdag 8 december 2018, Seven Drunken Nights

Prijs: € 15,00 per persoon.

Theaterdiner
Voorafgaand aan een voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met restaurant De Provenier een driegangenmenu voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en onze medewerkers zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Het Theaterdiner is te reserveren bij onderstaande voorstellingen:

  • Donderdag 15 november 2018, Opvliegers 4: Trossen los
  • Donderdag 6 december 2018, De Notenkraker
  • Woensdag 13 februari 2019, Karin Bloemen

Prijs: € 34,50 per persoon exclusief drankjes. Aanvang 18.30 uur. Aanvang bij het diner van de Notenkraker is 18.00 uur.

High Tea aan de Schie
In samenwerking met Expreszo Koffie en Thee uit Schiedam serveren wij een high tea. Deze high tea bestaat uit verschillende soorten verse thee en heerlijk hapjes, geserveerd op een rijkelijk gevulde etagère. De high tea begint één uur voorafgaand aan de voorstelling en is te reserveren bij onderstaande voorstellingen:

  • Zondag 13 januari 2019, Vivaldi - Dangerous Liaisons
  • Zondag 10 maart 2019, Barbier van Sevilla

Prijs: € 19,95 per persoon. Let op: dit arrangement serveren wij voorafgaand aan de voorstelling.

Ladies Night
Speciaal voor ons vrouwelijk publiek organiseren wij een echte ladies night! Bij het ladies night arrangement krijgt u voorafgaand aan de voorstelling een kopje koffie of thee en een lekkere zoetigheid. Later op de avond staat er een glas prosecco met borrelgarnituur voor u klaar. Het ladies night arrangement is te reserveren bij onderstaande voorstelling:

  • Woensdag 16 januari 2019, Fred van Leer

Prijs: € 9,50 per persoon.

 

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?