Horeca-arrangementen

Rondom voorstellingen presenteren wij diverse horeca-arrangementen voor u. Reserveer uw gewenste arrangement altijd vooraf, eventueel direct bij de reservering van uw voorstelling; telefonisch, via e-mail of via deze website. Op deze pagina vindt u:

 • Horeca arrangementen seizoen 2017/2018


Tafeltje aan de Schie
Een Tafeltje aan de Schie kunt u reserveren voorafgaand aan iedere voorstelling, met uitzondering van voorstellingen die plaatsvinden in het Wennekerpand en bij door derden georganiseerde evenementen. U dient voorafgaand aan de voorstelling uw gewenste drankjes door te geven aan ons personeel. Uw drankjes staan in de pauze en/of na afloop van de voorstelling voor u klaar.

Het arrangement bestaat uit:
• twee drankjes naar keuze (koffie, espresso, cappuccino, thee, fris, bier of wijn) in de pauze en na afloop (bij voorstellingen zonder pauze twee drankjes na afloop).
• borrelhapjes

Prijs: € 8,00 per persoon. Let op: dit is inclusief het drankje wat al is inbegrepen in de toegangsprijs van de voorstelling plus één extra drankje.


Tafeltje aan de Schie voor kinderen
Voor kinderen bieden wij bij jeugd- en familievoorstellingen een aangepast Tafeltje aan de Schie aan, met uitzondering van voorstellingen die plaatsvinden in het Wennekerpand en bij door derden georganiseerde evenement. Dit tafeltje bestaat uit lekkere hapjes speciaal voor kinderen, een drankje en een kleurplaat.

Theaterdiner 
Voorafgaand aan een voorstelling dineren in het theater? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met restaurant de Provenier, voorafgaand aan onderstaande voorstellingen, een driegangenmenu samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en onze medewerkers zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Het diner start om 18.30 uur. Prijs: € 34,50, excl. drankjes. Het diner is te reserveren bij onderstaande voorstellingen:

 • Vrijdag 20 april
  Le Roux en d'Anjou


High Tea
In samenwerking met Expreszo Koffie en Thee uit Schiedam serveren wij een high tea. Deze high tea bestaat uit verschillende soorten verse thee en heerlijke hapjes, geserveerd op een etagère die rijkelijk is gevuld. De high tea begint één uur voorafgaand aan de voorstelling. De high tea is voor € 19,95 per persoon te reserveren bij:

 • zondag 6 mei
  Was getekend, Annie M.G. Schmidt

Biertje aan de Schie
Proef twee verschillende speciaalbiertjes met bijpassende snacks. Prijs € 15,00 per persoon. Let op: dit arrangement serveren wij in de pauze en na afloop of bij voorstellingen zonder pauze na afloop. Deze stoere tegenhanger van Tafeltje aan de Schie is te reserveren bij onderstaande voorstellingen:

 • zondag 11 februari
 • Creedence Clear Water Revival
 • woensdag 14 maart
  Vreemde Kostgangers
 • vrijdag 6 april
  The Analogues

Tapas aan de Schie
Voorafgaand aan voorstelling met een Spaanse sfeer kunt u een Spaans tafeltje verzorgd met lekkere Spaanse tapas en een kan Sangria reserveren. Het aanbod maken we zo spoedig mogelijk bekend. Prijs € 12,50 per persoon.

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?