Horeca-arrangementen

seizoen 2019-2020

Naast het Tafeltje aan de Schie maken wij uw theaterbezoek graag compleet met één van onze horeca-arrangementen. Op de omloop van de foyer krijgt u een eigen tafel, persoonlijke service en een prachtig uitzicht over de foyer. Alle arrangementen zijn online te reserveren en te vinden bij de voorstellingen op onze website.

Voor meer informatie en reserveren van onze arrangementen kunt u ook contact opnemen met het bespreekbureau via telefoonnummer (010) 2 467 467 of per e-mail. Bent u slecht ter been, of zit u in een rolstoel, vermeld dit dan bij uw reservering.


 

THEATERDINER

Voorafgaand aan een voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen restaurant De Proveniereen driegangenmenu voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en onze medewerkers zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Het Theaterdiner vindt plaats bij De Provenier en is te reserveren bij onderstaande voorstellingen:

Prijs: € 34,50 per persoon exclusief drankjes.
Aanvang 18.00 uur.


  

BIERTJE AAN DE SCHIE

Een Biertje aan de Schie is pure verwennerij met de lekkerste bieren! Neem plaats aan een gezellige tafel en geniet samen met uw familie, vrienden of collega’s van twee soorten bieren met lekkere hapjes. Deze stoere tegenhanger van het Tafeltje aan de Schie is te reserveren bij onderstaande voorstellingen:

Prijs: € 15,00 per persoon


KLASSIEK AAN DE SCHIE

Geniet van een klassiek intermezzo. Onder het genot van live muziek in de foyer geniet u van de door ons geselecteerde wijnen en bijbehorende hapjes. Laat u meeslepen door prachtige muziek en prikkel uw zintuigen. Dit klassieke arrangement is te reserveren bij onderstaande voorstellingen:

Prijs: € 11,50 per persoon


 

JONGE AAN DE SCHIE

Schiedam staat niet alleen bekend om zijn grote windmolens, maar ook als dé Jeneverstad van de wereld. Onder het genot van Hollandse kaas en andere lekkernijen, geniet u van twee glaasjes Ketel 1 Jenever van distilleerderij Nolet uit Schiedam. Maak uw midddag compleet op zijn Schiedams! Dit Schiedamse arrangement is te reserveren bij onderstaande voorstellingen:

Prijs: € 10,00 per persoon


 

POFFERTJES AAN DE SCHIE

Maak na afloop van de voorstelling samen met de kleintjes het theaterbezoek compleet met een bord vol overheerlijke traditionele poffertjes inclusief roomboter en poedersuiker, én een drankje. Wie lust er geen poffertjes?! Lekker voor theaterbezoekers van alle leeftijden. Voor de kleintjes is er ook nog een leuke verassing. Dit oer-Hollandse arrangement is te reserveren bij onderstaandevoorstellingen:

Prijs: € 7,50 per persoon

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?