Kaartverkoopinformatie

Online kaarten reserveren
Online kaarten kopen is eenvoudig, snel en veilig. U kunt uw eigen stoelen kiezen en direct online betalen. U kunt zelf uw stoelen kiezen op de plattegrond, met uitzondering van rolstoelplaatsen (bel daarvoor met het bespreekbureau). Na betaling ontvangt u per e-mail uw e-tickets. U kunt uw e-tickets op uw mobiele telefoon of computer opslaan. Laat uw e-tickets op uw mobiele telefoon zien bij de kaartcontrole en zet daarbij uw scherm helderheid op maximaal. Geen mobiele telefoon? Print dan uw e-tickets om te laten zien bij binnenkomst.

 1. Kiest u voor e-tickets?
  Kiest u voor e-tickets? Het voordeel van e-tickets is dat u geen verzendkosten betaalt én direct uw tickets in huis heeft. Na betaling ontvangt u per e-mail uw e-tickets. U kunt uw e-tickets op uw telefoon opslaan. Laat bij binnenkomst uw e-tickets op uw mobiele telefoon zien bij de kaartcontrole en zet daarbij uw scherm helderheid op maximaal. Geen mobiele telefoon? Print uw e-tickets om ze te laten zien bij binnenkomst.

 2. E-tickets in de Ticketmatic app
  Wilt u makkelijk en snel uw toegangskaarten bij de hand hebben? Download dan de Ticketmatic app op uw telefoon. Wanneer u de app heeft geïnstalleerd staan al uw toegangskaarten automatisch in deze app. De app kunt u gratis downloaden in de AppStore of de Playstore. Let op: toegangskaarten van andere theaters met hetzelfde reserveringssysteem kunnen in de app staan.

 3. Hoe kunt u online betalen?
  Via de website betaalt u (deels) via iDEAL, creditcard, Podium Cadeaukaart, VVV Cadeaukaart en/of een tegoedbon van Theater aan de Schie. Wij accepteren geen betalingen met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Betalingen met een VVV Cadeaukaart mogen volgens de Wet ter voorkoming van Witwassen en het Financieren van Terrorisme (Wwft) niet meer zijn dan € 50,00. Uiteraard kunt u het resterende bedrag van de transactie betalen met iDEAL.

Reserveren bij het bespreekbureau of telefonisch via (010) 2 467 467
U kunt bij het bespreekbureau kaarten reserveren voor theaterseizoen 2022-2023. Voor alle reserveringen brengen wij € 1,00 administratiekosten per kaart in rekening. Voor toezending per post, indien u niet voor e-tickets kiest, brengen wij € 5,00 in rekening.

Administratie- en verzendkosten
Voor uw gemaakte reservering brengen wij € 1,00 administratiekosten per toegangskaart in rekening. Indien u uw kaarten per post thuisgestuurd wil hebben, brengen wij € 5,00 verzendkosten in rekening.

Ticketmatic smart tickets
Voor sommige voorstellingen werken wij in samenwerking met ons kassasysteem Ticketmatic en verkopen extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat u uw toegangsbewijzen niet af kunt halen aan de kassa of per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen verschijnen in de Ticketmatic App op uw smartphone. Deze app kunt u gratis downloaden in de AppStore of de Playstore. Uw tickets worden pas drie uur vóór aanvang van de voorstelling actief en kunnen op deze manier niet worden doorverkocht. Let op: de barcode verandert elke 30 seconden. De tickets zijn niet overdraagbaar aan anderen.

Hoe werkt het?

 • Koop uw kaartjes via de website van Theater aan de Schie
 • Kies een betaalwijze en vul uw e-mailadres in
 • Bevestig en betaal
 • U ontvangt een order bevestiging
 • Hierin vindt u instructies over hoe u de app installeert en uw tickets kan terugvinden
 • Download en open de Ticketmatic app
 • Log in op de Ticketmatic app met hetzelfde e-mailadres dat u heeft gebruikt bij het boeken van de kaarten
 • In de Ticketmatic app vindt u alle gekochte e-tickets, deze zijn binnen 24 uur zichtbaar

Heeft u geen smartphone, maar wilt u wel kaarten reserveren? Neem dan contact op met ons bespreekbureau via kassa@theateraandeschie.nl of bel 010 2 467 467.

Bent u verhinderd?
U kunt bij verhindering tot aanvang van de voorstelling uw kaarten bij het bespreekbureau inleveren, dit kan door de kaarten aan de kassa in het theater in te leveren of door een e-mail te sturen naar kassa@theateraandeschie.nl. Kaarten die na aanvang worden ingeleverd, kunnen wij niet meer accepteren. Na inlevering van uw toegangskaarten ontvangt u van ons een theatertegoedbon. Deze is alleen inwisselbaar bij Theater aan de Schie en is onbeperkt geldig. Annuleringskosten bedragen € 3,00 per kaart. Deze kosten worden niet in rekening gebracht indien u Vriend van het theater bent. Let op: wij geven geen geld retour bij het annuleren van uw kaarten, u ontvangt van ons een theatertegoedbon.

Weet waar je koopt!
Wij staan alleen garant voor kaarten die gereserveerd zijn via deze website, onze eigen facebookpagina, Eventim of de Nationale Theaterkassa. Wij staan niet garant voor kaarten die u via andere verkooppunten heeft gereserveerd, zoals TopTicketShop, ViaGoGo, kunstencultuurcadeaukaart.nl en andere verkoopkanalen.

 

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?