Kaartverkoopinformatie

Kaartverkoop seizoen 2021-2022

Reserveren bij het bespreekbureau of telefonisch via (010) 2 467 467

U kunt bij het bespreekbureau kaarten reserveren voor theaterseizoen 2021-2022. Voor alle reserveringen brengen wij € 1,00 servicekosten per kaart in rekening. Voor toezending per post, indien u niet voor e-tickets kiest, brengen wij € 5,00 in rekening.

Reserveren via het bestelformulier
Wilt u niet reserveren via internet? U kunt tijdens de voorverkoop ook kaarten reserveren via een bestelformulier. Ingevulde en ondertekende formulieren worden op volgorde van binnenkomst verwerkt en toewijzing van plaatsen geschiedt volgens de best-beschikbare-plaats-methode. Na verwerking van uw bestelling ontvangt u een betalingsfactuur die u binnen veertien dagen dient te voldoen. Is het verschuldigde bedrag hoger dan € 500,00, dan kunt u er ook voor kiezen om in twee termijnen te betalen. Het verschuldigde bedrag wordt verdeeld over twee betalingsfacturen. De eerste factuur ontvangt u binnen veertien dagen na uw reservering en de tweede factuur ontvangt u eind november 2021.
Let op: voor bestellingen gemaakt via ons bestelformulier brengen wij € 5,00 administratiekosten in rekening, met uitzondering van bestellingen voor rolstoelplaatsen. Kiest u voor betaling in twee termijnen, dan brengen wij € 15,00 incassokosten (inclusief € 5,00 administratiekosten) in rekening.


Online kaarten reserveren

Online kaarten kopen is eenvoudig, snel en veilig. U kunt uw eigen stoelen kiezen en direct online betalen

Uw toegangsbewijzen voor voorstellingen reserveert u makkelijk en snel online.

U kunt zelf uw stoelen kiezen op de plattegrond, met uitzondering van rolstoelplaatsen (bel daarvoor met het bespreekbureau). Na betaling ontvangt u per e-mail uw e-tickets. U kunt uw e-tickets op uw mobiele telefoon of computer opslaan. Laat uw e-tickets op uw mobiele telefoon zien bij de kaartcontrole en zet daarbij uw scherm helderheid op maximaal. Geen mobiele telefoon? Print dan uw e-tickets om te laten zien bij binnenkomst.

 1. Kiest u voor e-tickets?
  Na betaling ontvangt u per e-mail uw e-tickets. Het voordeel van het e-ticket is dat u geen verzendkosten betaalt én direct uw tickets in huis heeft. U kunt uw e-tickets op uw telefoon opslaan. Laat bij binnenkomst uw e-tickets op uw mobiele telefoon zien bij de kaartcontrole en zet daarbij uw scherm helderheid op maximaal. Of download de Ticketmatic app op uw telefoon. Wanneer u de app heeft geïnstalleerd staan uw toegangskaarten automatisch in deze app. Let op: ook  toegangskaarten van andere theaters met hetzelfde reserveringssysteem kunnen in deze app staan. Geen mobiele telefoon? Print uw e-tickets om ze te laten zien bij binnenkomst.

 2. Hoe kunt u online betalen?
  U betaalt (deels) via iDEAL, creditcard, Podium Cadeaukaart, VVV Cadeaukaart en/of een tegoedbon van Theater aan de Schie (uitgegeven na 10 februari 2015). Wij accepteren geen betalingen met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart.

  Let op. Met ingang van 1 juli 2020 mag wegens een verandering in de Nederlandse wetgeving (Wet ter voorkoming van Witwassen en het Financieren van Terrorisme (Wwft)) het deel van de transactie van de VVV Cadeaukaart niet meer zijn dan € 50,00. Uiteraard kunt u het resterende deel van de transactie betalen met iDeal. Deze verandering geldt NIET voor de Podium Cadeaukaart.

 3. Wilt u uw via internet bestelde kaarten (deels) betalen met Theater- & Concertbon(nen), VVV bonnen of tegoedbonnen van Theater aan de Schie (uitgegeven vóór 10 februari 2015)? 
  Volg dan de normale reserveringsprocedure via onze website. Stuur na uw betaling een kopie van uw bestelbevestiging, voorzien van uw rekeningnummer en de bonnen, binnen 14 dagen naar Theater aan de Schie, Postbus 414, 3100 AK Schiedam, t.a.v. Bespreekbureau. U kunt het geheel ook afgeven aan de kassa of u deponeert het in een envelop in de grijze brievenbus van het theater, die zich bevindt in de gemeentehal. Het tegoed wordt binnen 14 dagen na verwerking op uw rekening overgemaakt. Het theater vergoedt maximaal het aankoopbedrag van uw kaarten. Opsturen van bonnen geschiedt voor eigen risico.

Telefonisch reserveren via (010) 2 467 467
Het bespreekbureau is telefonisch bereikbaar; van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en driekwartier voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch gemaakte reserveringen dienen binnen zeven dagen betaald te worden. Na zeven dagen vervalt de reservering.

Service- en verzendkosten

Voor uw gemaakte reservering brengen wij € 1,00 administratiekosten per toegangskaart in rekening. Indien u uw kaarten per post thuisgestuurd wil hebben, brengen wij € 5,00 verzendkosten in rekening.

Weet waar u koopt!
Wij staan alleen garant voor kaarten die gereserveerd zijn via deze website, onze eigen facebookpagina of de Nationale Theaterkassa. Wij staan niet garant voor kaarten die u via andere verkooppunten heeft gereserveerd, zoals TopTicketShop, kunstencultuurcadeaukaart.nl en andere verkoopkanalen.

 

 

 

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?