Kaartverkoopinformatie

Bereikbaarheid en openingstijden tijdens zomerperiode

In de zomerperiode is de bereikbaarheid van het bespreekbureau en het secretariaat gewijzigd. Vanaf vrijdag 28 juni 2019 16.00 uur tot dinsdag 27 augustus 2019 13.00 uur is het bespreekbureau zowel telefonisch als via e-mail niet bereikbaar. Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen kunnen in deze periode uitsluitend via onze website gereserveerd worden.

Het secretariaat is tijdens deze periode bereikbaar op dinsdag en donderdag van 13.00 – 15.00 uur, uitsluitend voor algemene vragen over het theater en niet voor het reserveren van kaarten.

Vanaf dinsdag 27 augustus 2019 zijn het bespreekbureau en het secretariaat weer telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens reguliere openingstijden.

Online kaarten reserveren

Online kaarten kopen is eenvoudig, snel en veilig. U kunt uw eigen stoelen kiezen en direct betalen via iDEAL of creditcard.

  1. Uw toegangsbewijzen voor voorstellingen reserveert u makkelijk en snel online.
    U kunt zelf uw stoelen kiezen op de plattegrond, met uitzondering van rolstoelplaatsen. U betaalt (deels) via iDEAL, creditcard, PODIUM Cadeaukaart en/of een tegoedbon van Theater aan de Schie (uitgegeven na 10 februari 2015).  Bovendien bepaalt u zelf of u uw kaarten thuis wilt printen (e-tickets) of dat u de kaarten per post toe laat zenden. Kiest u voor e-tickets? Dan ontvangt u deze per e-mail. Het voordeel van het e-ticket is dat u geen verzendkosten betaalt. U kunt uw e-tickets op uw computer of telefoon opslaan. Laat uw e-tickets op uw mobiele telefoon zien bij de kaartcontrole en zet daarbij uw scherm helderheid op maximaal. Geen mobiele telefoon? Print dan uw e-tickets om te laten zien bij binnenkomst.

  2. Heeft u ervoor gekozen de kaarten per post te willen ontvangen?
    Dan sturen wij u deze na betaling zo spoedig mogelijk toe.

  3. Wilt u uw via internet bestelde kaarten (deels) betalen met Theater- & Concertbon(nen), VVV bonnen of tegoedbonnen van Theater aan de Schie (uitgegeven vóór 10 februari 2015)? 
    Volg dan de normale reserveringsprocedure via onze website. Stuur na uw betaling een kopie van uw bestelbevestiging, voorzien van uw rekeningnummer en de bonnen, binnen 14 dagen naar Theater aan de Schie, Postbus 414, 3100 AK Schiedam, t.a.v. Bespreekbureau. U kunt het geheel ook afgeven aan de kassa of u deponeert het in een envelop in de grijze brievenbus van het theater, die zich bevindt in de gemeentehal. Het tegoed wordt binnen 14 dagen na verwerking op uw rekening overgemaakt. Het theater vergoedt maximaal het aankoopbedrag van uw kaarten. Opsturen van bonnen geschiedt voor eigen risico.


Download hier een handleiding met tekst over hoe u online kaarten kunt reserveren.
Download hier een handleiding met tekst en afbeeldingen over hoe u online kaarten kunt reserveren.

Reserveren via het bestelformulier
Wilt u niet reserveren via internet? U kunt tijdens de voorverkoop ook kaarten reserveren via een bestelformulier, deze kunt u achterin de brochure vinden. Ingevulde en ondertekende formulieren worden op volgorde van binnenkomst verwerkt en toewijzing van plaatsen geschiedt volgens de best-beschikbare-plaats-methode. Na verwerking van uw bestelling ontvangt u een betalingsfactuur die u binnen 14 dagen dient te voldoen. Is het verschuldigde bedrag hoger dan € 500,00 kunt u er ook voor kiezen om in twee termijnen te betalen. Het verschuldigde bedrag wordt verdeeld over twee betalingsfacturen. De eerste factuur ontvangt u binnen 14 dagen na uw reservering en de tweede factuur ontvangt u eind november 2019. Let op: voor bestellingen gemaakt via ons bestelformulier brengen wij € 5,00 administratiekosten in rekening, met uitzondering van bestellingen voor rolstoelplaatsen. Kiest u voor betaling in twee termijnen, dan brengen wij € 15,00 incassokosten (inclusief € 5,00 administratiekosten) in rekening.

Via het bespreekbureau kaarten reserveren
Het bespreekbureau aan het Stadserf 1 is geopend op vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. Het bespreekbureau is tevens driekwartier voor aanvang van iedere voorstelling geopend. Bij het bespreekbureau kunt u contant betalen, met pinpas, PODIUM Cadeaukaart, VVV-bonnen of tegoed- en Seizoenbonnen. Wij accepteren géén Nationale Kunst & Cultuurkaart.

Openingstijden bespreekbureau
Het bespreekbureau te bezoeken op vrijdagmiddag tussen 13.00 - 16.00 uur. 

Telefonisch reserveren via (010) 2 467 467
Het bespreekbureau is telefonisch bereikbaar; van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en driekwartier voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch gemaakte reserveringen dienen binnen zeven dagen via iDEAL of overschrijving betaald te worden of direct aan de kassa te worden voldaan. Na zeven dagen vervalt de reservering.

Service- en verzendkosten

Voor uw gemaakte reservering brengen wij € 1,00 servicekosten per toegangskaart in rekening. Indien u uw kaarten per post thuisgestuurd wil hebben, brengen wij € 5,00 verzendkosten in rekening.

Weet waar u koopt!
Wij staan alleen garant voor kaarten die gereserveerd zijn via deze website, onze eigen facebookpagina of de Nationale Theaterkassa. Wij staan niet garant voor kaarten die u via andere verkooppunten heeft gereserveerd, zoals TopTicketShop, kunstencultuurcadeaukaart.nl en andere verkoopkanalen.

 

 

 

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?