Kaartverkoopinformatie

kaartverkoop programma seizoen 2020-2021

Het reserveren van kaarten verloopt dit seizoen anders dan u gewend bent.

Aangepaste theaterzaal
In de periode vanaf september 2020 presenteren wij een aangepast 1,5 meter programma. Beschikbare plaatsen zijn online aangeduid op de zaalplattegrond. U zit met maximaal twee personen (van dezelfde reservering) naast elkaar, met uitzondering van jeugd- & familievoorstellingen waarbij er geen afstand bewaard hoeft te worden tot kinderen. Daarna blijven er minimaal 3 stoelen vrij tot de volgende 2 beschikbare stoelen. De niet beschikbare stoelen zijn vooraf bij reservering, maar ook in de zaal duidelijk aangegeven. Komt u met 4 personen dan zit u dus niet alle vier direct naast elkaar, maar bevinden zich daartussen minimaal drie lege stoelen. Om voldoende gasten een plek te bieden worden de meeste voorstellingen twee keer op een avond gespeeld. Daardoor hanteren wij aangepaste aanvangstijden.

Reserveren alleen online (m.u.v. de rolstoelplaatsen én jeugd- & familievoorstellingen)
Reserveren voor het nieuwe seizoen zal alleen online mogelijk zijn met uitzondering van de jeugd- & familievoorstellingen en rolstoelplaatsen. De kaarten voor jeugd- & familievoorstellingen en rolstoelplaatsen kunt u telefonisch met ons bespreken via (010) 2 467 467.

Wilt u graag één kaart reserveren?
Wilt u graag één toegangskaart reserveren? Neem dan contact met ons op voor een mooie zitplaats, via kassa@theateraandeschie.nl of (010) 2 467 467.

Meer informatie over de voucherregeling tijdens deze periode?
Klik hier over meer informatie over de huidige voucherregeling.

Voorinschrijven theaterprogramma mei en juni 2021
Voor de maanden mei en juni 2021 hebben wij dan ook een mooi theaterprogramma voor u klaarstaan. De verkoop gaat nog niet van start, maar vanaf woensdag 14 april 2021 om 9.00 uur kunt u zich alvast via onze website per voorstelling inschrijven en aangeven of u deze voorstelling wilt bezoeken. Met deze voorinschrijving zit u nergens aan vast, maar het geeft ons inzicht hoe groot de belangstelling is. Zodra de voorstelling definitief doorgaat, en wij weten hoeveel bezoekers wij per voorstelling mogen ontvangen, nemen wij contact met u op om uw voorinschrijving desgewenst definitief te maken.

Voorinschrijven voor voorstellingen is alléén online mogelijk. Per voorstelling kunt u zich inschrijven met uw e-mailadres. Wanneer de kaartverkoop definitief van start kan gaan, dan nemen wij per voorstelling contact op met de geïnteresseerden. Voorinschrijven is mogelijk via onze website.


Online kaarten reserveren

Online kaarten kopen is eenvoudig, snel en veilig. U kunt uw eigen stoelen kiezen en direct online betalen.

 1. Uw toegangsbewijzen voor voorstellingen reserveert u makkelijk en snel online.
  U kunt zelf uw stoelen kiezen op de plattegrond, met uitzondering van rolstoelplaatsen (bel daarvoor met het bespreekbureau). Na betaling ontvangt u per e-mail uw e-tickets. U kunt uw e-tickets op uw mobiele telefoon of computer opslaan. Laat uw e-tickets op uw mobiele telefoon zien bij de kaartcontrole en zet daarbij uw scherm helderheid op maximaal. Geen mobiele telefoon? Print dan uw e-tickets om te laten zien bij binnenkomst.

 2. Hoe kunt u online betalen?
  U betaalt (deels) via iDEAL, creditcard, Podium Cadeaukaart, VVV Cadeaukaart en/of een tegoedbon van Theater aan de Schie (uitgegeven na 10 februari 2015). Wij accepteren geen betalingen met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart.

  Let op. Met ingang van 1 juli 2020 mag wegens een verandering in de Nederlandse wetgeving (Wet ter voorkoming van Witwassen en het Financieren van Terrorisme (Wwft)) het deel van de transactie van de VVV Cadeaukaart niet meer zijn dan € 50,00. Uiteraard kunt u het resterende deel van de transactie betalen met iDeal. Deze verandering geldt NIET voor de Podium Cadeaukaart.

 3. Wilt u uw via internet bestelde kaarten (deels) betalen met Theater- & Concertbon(nen), VVV bonnen of tegoedbonnen van Theater aan de Schie (uitgegeven vóór 10 februari 2015)? 
  Volg dan de normale reserveringsprocedure via onze website. Stuur na uw betaling een kopie van uw bestelbevestiging, voorzien van uw rekeningnummer en de bonnen, binnen 14 dagen naar Theater aan de Schie, Postbus 414, 3100 AK Schiedam, t.a.v. Bespreekbureau. U kunt het geheel ook afgeven aan de kassa of u deponeert het in een envelop in de grijze brievenbus van het theater, die zich bevindt in de gemeentehal. Het tegoed wordt binnen 14 dagen na verwerking op uw rekening overgemaakt. Het theater vergoedt maximaal het aankoopbedrag van uw kaarten. Opsturen van bonnen geschiedt voor eigen risico.

Telefonisch reserveren via (010) 2 467 467
Het bespreekbureau is telefonisch bereikbaar; van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en driekwartier voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch gemaakte reserveringen dienen binnen zeven dagen betaald te worden. Na zeven dagen vervalt de reservering.

Service- en verzendkosten

Voor uw gemaakte reservering brengen wij € 1,00 administratiekosten per toegangskaart in rekening. Indien u uw kaarten per post thuisgestuurd wil hebben, brengen wij € 5,00 verzendkosten in rekening.

Weet waar u koopt!
Wij staan alleen garant voor kaarten die gereserveerd zijn via deze website, onze eigen facebookpagina of de Nationale Theaterkassa. Wij staan niet garant voor kaarten die u via andere verkooppunten heeft gereserveerd, zoals TopTicketShop, kunstencultuurcadeaukaart.nl en andere verkoopkanalen.

 

 

 

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?