Kaartverkoopinformatie

Online kaarten reserveren

Online kaarten kopen is eenvoudig, snel en veilig. U kunt uw eigen stoelen kiezen en direct betalen via iDEAL of creditcard.

  1. Uw toegangsbewijzen voor voorstellingen reserveert u makkelijk en snel online.
    U kunt zelf uw stoelen kiezen op de plattegrond, met uitzondering van rolstoelplaatsen. U betaalt (deels) via iDEAL, creditcard, Podium Cadeaukaart en/of een tegoedbon van Theater aan de Schie (uitgegeven na 10 februari 2015). Per e-mail ontvangt u uw e-tickets. U kunt uw e-tickets op uw mobiele telefoon of computer opslaan. Laat uw e-tickets op uw mobiele telefoon zien bij de kaartcontrole en zet daarbij uw scherm helderheid op maximaal. Geen mobiele telefoon? Print dan uw e-tickets om te laten zien bij binnenkomst.

  2. Wilt u uw toegangskaarten per post ontvangen?
    Bel dan het bespreekbureau (010) 2 467 467. Wij reserveren dan telefonisch uw kaarten en kunnen deze na betaling toezenden.

  3. Wilt u uw via internet bestelde kaarten (deels) betalen met Theater- & Concertbon(nen), VVV bonnen of tegoedbonnen van Theater aan de Schie (uitgegeven vóór 10 februari 2015)? 
    Volg dan de normale reserveringsprocedure via onze website. Stuur na uw betaling een kopie van uw bestelbevestiging, voorzien van uw rekeningnummer en de bonnen, binnen 14 dagen naar Theater aan de Schie, Postbus 414, 3100 AK Schiedam, t.a.v. Bespreekbureau. U kunt het geheel ook afgeven aan de kassa of u deponeert het in een envelop in de grijze brievenbus van het theater, die zich bevindt in de gemeentehal. Het tegoed wordt binnen 14 dagen na verwerking op uw rekening overgemaakt. Het theater vergoedt maximaal het aankoopbedrag van uw kaarten. Opsturen van bonnen geschiedt voor eigen risico.

Via het bespreekbureau kaarten reserveren
Het bespreekbureau aan het Stadserf 1 is geopend op vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. Het bespreekbureau is tevens driekwartier voor aanvang van iedere voorstelling geopend. Bij het bespreekbureau kunt u contant betalen, met pinpas, PODIUM Cadeaukaart, VVV-bonnen of tegoed- en Seizoenbonnen. Wij accepteren géén Nationale Kunst & Cultuurkaart.

Telefonisch reserveren via (010) 2 467 467
Het bespreekbureau is telefonisch bereikbaar; van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en driekwartier voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch gemaakte reserveringen dienen binnen zeven dagen via iDEAL of overschrijving betaald te worden of direct aan de kassa te worden voldaan. Na zeven dagen vervalt de reservering.

Service- en verzendkosten

Voor uw gemaakte reservering brengen wij € 1,00 administratiekosten per toegangskaart in rekening. Indien u uw kaarten per post thuisgestuurd wil hebben, brengen wij € 5,00 verzendkosten in rekening.

Weet waar u koopt!
Wij staan alleen garant voor kaarten die gereserveerd zijn via deze website, onze eigen facebookpagina of de Nationale Theaterkassa. Wij staan niet garant voor kaarten die u via andere verkooppunten heeft gereserveerd, zoals TopTicketShop, kunstencultuurcadeaukaart.nl en andere verkoopkanalen.

 

 

 

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?