Kaartverkoopinformatie

kaartverkoop programma september tot en met december 2020

Het reserveren van kaarten verloopt anders dan u gewend bent.

Aangepaste theaterzaal
In de periode september tot en met december presenteren wij een aangepast 1,5 meter programma. Beschikbare plaatsen zijn online aangeduid op de zaalplattegrond. U zit met maximaal twee personen (van dezelfde reservering) naast elkaar, met uitzondering van jeugd- & familievoorstellingen waarbij er geen afstand bewaard hoeft te worden tot kinderen. Daarna blijven er minimaal 3 stoelen vrij tot de volgende 2 beschikbare stoelen. De niet beschikbare stoelen zijn vooraf bij reservering, maar ook in de zaal duidelijk aangegeven. Komt u met 4 personen dan zit u dus niet alle vier direct naast elkaar, maar bevinden zich daartussen minimaal drie lege stoelen. Om voldoende gasten een plek te bieden worden de meeste voorstellingen twee keer op een avond gespeeld. Daardoor hanteren wij aangepaste aanvangstijden.

Reserveren alleen online (m.u.v. de rolstoelplaatsen én jeugd- & familievoorstellingen)
Reserveren voor het nieuwe seizoen zal alleen online mogelijk zijn met uitzondering van de jeugd- & familievoorstellingen en rolstoelplaatsen. De kaarten voor jeugd- & familievoorstellingen en rolstoelplaatsen kunt u telefonisch met ons bespreken via (010) 2 467 467.


Online kaarten reserveren

Online kaarten kopen is eenvoudig, snel en veilig. U kunt uw eigen stoelen kiezen en direct betalen via iDEAL of creditcard.

  1. Uw toegangsbewijzen voor voorstellingen reserveert u makkelijk en snel online.
    U kunt zelf uw stoelen kiezen op de plattegrond, met uitzondering van rolstoelplaatsen. U betaalt (deels) via iDEAL, creditcard, Podium Cadeaukaart, VVV Cadeaukaart en/of een tegoedbon van Theater aan de Schie (uitgegeven na 10 februari 2015). Per e-mail ontvangt u uw e-tickets. U kunt uw e-tickets op uw mobiele telefoon of computer opslaan. Laat uw e-tickets op uw mobiele telefoon zien bij de kaartcontrole en zet daarbij uw scherm helderheid op maximaal. Geen mobiele telefoon? Print dan uw e-tickets om te laten zien bij binnenkomst.

    Let op. Met ingang van 1 juli 2020 mag wegens een verandering in de Nederlandse wetgeving (Wet ter voorkoming van Witwassen en het Financieren van Terrorisme (Wwft)) het deel van de transactie van de VVV Cadeaukaart niet meer zijn dan € 50,00. Uiteraard kunt u het resterende deel van de transactie betalen met iDeal. Deze verandering geldt NIET voor de Podium Cadeaukaart.

  2. Wilt u uw via internet bestelde kaarten (deels) betalen met Theater- & Concertbon(nen), VVV bonnen of tegoedbonnen van Theater aan de Schie (uitgegeven vóór 10 februari 2015)? 
    Volg dan de normale reserveringsprocedure via onze website. Stuur na uw betaling een kopie van uw bestelbevestiging, voorzien van uw rekeningnummer en de bonnen, binnen 14 dagen naar Theater aan de Schie, Postbus 414, 3100 AK Schiedam, t.a.v. Bespreekbureau. U kunt het geheel ook afgeven aan de kassa of u deponeert het in een envelop in de grijze brievenbus van het theater, die zich bevindt in de gemeentehal. Het tegoed wordt binnen 14 dagen na verwerking op uw rekening overgemaakt. Het theater vergoedt maximaal het aankoopbedrag van uw kaarten. Opsturen van bonnen geschiedt voor eigen risico.

Telefonisch reserveren via (010) 2 467 467
Het bespreekbureau is telefonisch bereikbaar; van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en driekwartier voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch gemaakte reserveringen dienen binnen zeven dagen via iDEAL of overschrijving betaald te worden. Na zeven dagen vervalt de reservering.

Service- en verzendkosten

Voor uw gemaakte reservering brengen wij € 1,00 administratiekosten per toegangskaart in rekening. Indien u uw kaarten per post thuisgestuurd wil hebben, brengen wij € 5,00 verzendkosten in rekening.

Weet waar u koopt!
Wij staan alleen garant voor kaarten die gereserveerd zijn via deze website, onze eigen facebookpagina of de Nationale Theaterkassa. Wij staan niet garant voor kaarten die u via andere verkooppunten heeft gereserveerd, zoals TopTicketShop, kunstencultuurcadeaukaart.nl en andere verkoopkanalen.

 

 

 

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?