Theater aan de Schie presenteert:

KARRENtenne Theater

Theater aan de Schie is gezien de maatregelen rondom het coronavirus gesloten, maar stilzitten is er zeker niet bij. Er is bedacht hoe u toch van Theater kan genieten. Hoe? Met KARRENtenne Theater! Want als u niet naar het theater kunt komen, komt het theater naar u! Met een platte wagen rijden wij door Schiedam en brengen vertier, plezier en liefde, kortom: Theater. 

Met paard en wagen reden in vroegere tijden acteurs een stad of dorp binnen en traden op de kar op. Theater aan de Schie richt een platte wagen in als theater. Het paard wordt vervangen door meer paardenkracht en de roeptoeter door een microfoon. Ook wordt er veiligheid aan toegevoegd. Verder blijft het zoals het van oorsprong was: eenvoudig, toegankelijk en doeltreffend. 

Van een klein orkest tot een dichter en van een singer-songwriter tot een danser. Iedereen krijgt ruimte om zich op de KARRENtenne wagen aan het publiek te tonen. Van zeer bekend tot nieuw talent en van de gulle lach tot de ontroerende traan.

Wij kondigt niet aan waar opgetreden gaat worden, want de platte wagen rijdt door de hele stad. Ook slaan wij de Schiedamse zorginstellingen niet over. Nergens langer dan een uur. We sluiten niets uit. Theater is van en voor iedereen.

KARRENtenne Theater wordt mogelijk gemaakt door:
Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.
VSB Fonds
Stichting Elise Mathilde Fonds
Stichting Gemeenschapsfonds Schiedam
Stichting De Groot Fonds

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?