Kinderopvang tijdens voorstellingen

 

KINDEROPVANG IN DE FOYER DOOR KOMKIDS

Sinds september 2017 bieden wij bij een aantal voorstellingen kinderopvang aan in de foyer. Bij een aantal voorstellingen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van kinderopvang. Is de voorstelling die u wilt bezoeken niet geschikt voor uw kind(-eren) dan kunnen ze toch mee en hoeft u geen oppas te regelen. Voor € 5,00 per kind worden ze tijdens uw bezoek aan de voorstelling in de foyer opgevangen door de professionals van  Komkids. De opvang is vanaf 45 minuten voor aanvang tot uiterlijk 45 minuten na afloop van de voorstelling.

Op deze manier kunt u naar het theater komen met het hele gezin. Er wordt geknutseld, een boekje gelezen of spelletjes gedaan. De allerkleinsten kunnen natuurlijk gewoon lekker slapen.  

De voorstellingen waarbij u kinderopvang kunt boeken zijn in onze brochure voorzien van het logo van Komkids. Hieronder geven wij u een overzicht. 

Wilt u gebruik maken van de opvang dan kunt u zich aanmelden via onze website. Bij de voorstellingen met kinderopvang vindt u een extra tabje: Nieuw: kinderopvang! Als u daarop klikt kunt u kaartjes voor de opvang kopen. Uiteraard kunt u de opvang ook telefonisch reserveren bij onze kassa via 010-246 74 67 of via kassa@theateraandeschie.nl

Na uw reservering neemt Komkids contact met u op om speciale wensen met u te bespreken.  

 

In seizoen 2018-2019 kunt u bij de volgende voorstellingen gebruik maken van kinderopvang:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?