KomKids kinderopvang

Kinderopvang in onze foyer tijdens voorstellingen

 

Sinds september 2017 bieden wij bij een aantal voorstellingen kinderopvang aan in de foyer. Bij een aantal voorstellingen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van kinderopvang. Is de voorstelling die u wilt bezoeken niet geschikt voor uw kind(-eren) dan kunnen ze toch mee en hoeft u geen oppas te regelen.

Voor € 5,00 per kind worden ze tijdens uw bezoek aan de voorstelling in de foyer opgevangen door de professionals van KomKids. De opvang is vanaf 45 minuten voor aanvang tot uiterlijk 45 minuten na afloop van de voorstelling. Op deze manier kunt u naar het theater komen met het hele gezin. Er wordt geknutseld, een boekje gelezen of spelletjes gedaan. De allerkleinsten kunnen natuurlijk gewoon lekker slapen.  

Wilt u gebruik maken van de opvang dan kunt u zich aanmelden via onze website. Bij de voorstellingen met kinderopvang vindt u een tabje: KomKids kinderopvang! Als u daarop klikt kunt u kaartjes voor de opvang kopen. Uiteraard kunt u de opvang ook telefonisch reserveren bij onze kassa via 010-2 467 467 of via kassa@theateraandeschie.nl. Graag bij uw reservering de leeftijd en het geslacht van uw kind doorgeven. Na uw reservering neemt Komkids contact met u op om speciale wensen met u te bespreken.  

In seizoen 2018-2019 kunt u bij de volgende voorstellingen gebruik maken van kinderopvang: 

  • Zaterdag 15, zondag 16 en zondag 23 december 2018 | De Heksen (8+)
  • Zondag 17 februari 2019 | Peuterfestival (2+)
  • Zondag 31 maart 2019 | Kruistocht in Spijkerbroek (7+)

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?