Minder validen

Bent u minder valide en wilt u graag ons theater bezoeken? Reserveer dan geen plaatsen via deze website. Neem telefonisch contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken op (010) 2 467 467. Lees ook alvast onderstaande informatie door alvorens u ons belt.


Blinden en slechtzienden
Voor blinden en slechtzienden bieden wij de mogelijkheid om een blindegeleidehond mee te nemen. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken? Geef dit dan alstublieft aan bij uw reservering. Wij kunnen er dan rekening mee houden.

Lift
In Theater aan de Schie is geen lift aanwezig. In het Wennekerpand is wel een lift aanwezig.

Rolstoelplaatsen
In Theater aan de Schie en in het Wennekerpand zijn twee rolstoelplaatsen beschikbaar vooraan in de zaal. Deze plaatsen zijn (om technische redenen) alleen te gebruiken indien er vooraf is gereserveerd. Het is helaas niet mogelijk om rolstoelplaatsen te reserveren via de website. Wilt u rolstoelplaatsen reserveren, neem dan contact op het met bespreekbureau.

Slecht ter been
Bent u slecht ter been, geeft u dat dan ook alstublieft aan bij uw reservering. U krijgt dan, indien beschikbaar, plaatsen in het gelijkvloerse gedeelte toegewezen.

Slechthorenden
Slechthorenden of gebruikers van een gehoorapparaat kunnen gebruik maken van infrarood geluidsversterking. U kunt daarvoor kosteloos een speciale koptelefoon lenen (verkrijgbaar bij de garderobe). Vooraf reserveren is niet nodig en niet mogelijk.

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?