vr 10 januari 2020

30 jaar in het theatervak

Onze directeur Rob Roos

Graag staan wij stil bij het verrassingsfeest van afgelopen dinsdag voor onze directeur Rob Roos. Toen zat hij namelijk precies 30 jaar in het theatervak. Hij werd naar het Wennekerpand gelokt waar zijn vrouw Herma en dochter Sofie en de bestuursleden, medewerkers en vrijwilligers van Theater aan de Schie in de theaterzaal op hem aan het wachten waren. Wij blikten terug met foto's en video's en ook werd hij door mensen op video gefeliciteerd met zijn 30-jarig jubileum.

En dit was zijn reactie:
"Overdonderd! Dat is het goede woord wat mij is overkomen. Gisteren werkte ik op de kop af 30 jaar in het theatervak! Ik ben op 7 januari 1990 begonnen als leerling technicus in De Stoep in Spijkenisse. Dat was ik zelf vergeten, maar mijn team zeker niet. Onder valse voorwendselen ben ik naar het Wennekerpand gelokt en werd ik compleet verrast met een uur durend zaalprogramma. Ik ben liefdevol en hartverwaremend toegesproken, er waren cadeau’s, er waren theatervrienden en oud collega’s/directies en familieleden die mij op filmpjes toespraken.
Dankjewel Wim Bekenkamp en bestuur, Richard Groenendijk, Mylene d’ Anjou, Wim van den Berg, Rodney Breen, Bjørn Bekkers, Ansje van Brandenburg, Ruud de Graaf, Herma Roos, Sofie Roos, Gretha Roos, Peter Mulder, Sven Oudenaarden, burgemeester Cor Lamers, Stef Bos en Jochem Myjer voor jullie inhoudelijke bijdrage. En bovenal heel heel erg veel dank ben ik verschuldigd aan mijn fantastische medewerkers die mij op zo’n bijzondere en liefdevolle manier hebben laten weten wat ze van me vinden. Ronald, je bent top! Het was voor mij overweldigend en onvergetelijk. Dankjewel allemaal. Nog 30 jaar er bij graag!"

Op naar de volgende 30 jaar!

Fotograaf: Wim van den Berg

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?