do 6 oktober 2016

ANWB geeft ons een 8,6

Theater aan de Schie is met een gemiddelde score van 8,6 in de top tien geëindigd in de ANWB-verkiezing voor het meest gastvrije theater van Nederland. Ook het aanbod, bereikbaarheid, prijsverhouding sfeer en uitstraling hebben een gemiddeld hoge score gekregen. Theaterdirecteur Rob Roos is trots op dit resultaat en bedankt iedereen die een stem heeft uitgebracht.

Rob Roos, directeur van Theater aan de Schie: “Wij zijn erg blij en trots met de top 10 klassering van deze ANWB publieksprijs. We hebben de vele opmerkingen, die bij de beoordelingen zijn geplaatst, kunnen lezen. Die zijn ronduit hartverwarmend. Uiteraard zijn er verbeterpunten, die nemen wij zeer ter harte en daar gaan we aan werken. Wij streven naar een top 3 notering bij de volgende verkiezing.

Gemiddelde score
De gemiddelde score van alle 253 theaters, die aan deze verkiezing hebben meegedaan, is 8,54. Theater aan de Schie heeft een gewogen eindcijfer van 8,61, wat hoger is dan het gemiddelde cijfer van alle theaters. Ook het aanbod (8,46), bereikbaarheid (8,87), horeca (8,38), prijs (8,28), sfeer en uitstraling (8,84) en zitcomfort en zicht op het podium (8,87) hebben een prima score.

ANWB-verkiezing ‘meest gastvrije theater van Nederland’
Naast de verkiezing van het leukste uitje en die voor de beste garage heeft de ANWB ook de verkiezing van het meest gastvrije theater van Nederland uitgeschreven. De ANWB heeft deze verkiezing voor haar leden in het leven geroepen, om hen ‘te helpen’ bij hun keuze voor een avondje uit en om te stimuleren voor een theaterbezoek. Tot en met 1 september hebben leden van de ANWB hun stem uit kunnen brengen op hun favoriete theater, concertgebouw of schouwburg en is Theater aan de Schie beloond met een top 10 notering.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?