ma 1 juli 2019

Bereikbaarheid in de zomerperiode 2019

Gewijzigde openingstijden

In de zomerperiode is de bereikbaarheid van het bespreekbureau en het secretariaat gewijzigd. Vanaf vrijdag 28 juni 2019 16.00 uur tot dinsdag 27 augustus 13.00 uur is het bespreekbureau zowel telefonisch als via e-mail niet bereikbaar. Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen kunnen in deze periode uitsluitend via onze website gereserveerd worden.

Het secretariaat is tijdens deze periode bereikbaar op dinsdag en donderdag van 13.00 – 15.00 uur, uitsluitend voor algemene vragen over het theater en niet voor het reserveren van kaarten.

Vanaf dinsdag 27 augustus zijn het bespreekbureau en het secretariaat weer telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens reguliere openingstijden.

Online kaarten reserveren
Gedurende de zomerperiode is het bespreekbureau gesloten, maar via onze website reserveert u de gehele zomer vanuit huis, onderweg en zelfs vanaf uw vakantiebestemming zonder problemen uw kaarten voor al onze voorstellingen. Het is nu zelfs mogelijk om via uw mobiel én tablet zelf uw stoelen in de zaal te kiezen. Dat is wel zo makkelijk!

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?