do 9 juni 2016

Bezoekersinformatie Hamlet

Heeft u kaarten gekocht voor de locatievoorstelling Hamlet, het Schiedamse stadsspektakel van De Stokerij? Lees dan onderstaande goed door.

De voorstelling begint om 19.30 uur in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam. Na de eerste scène vertrekt het gezelschap in een feestelijke stoet naar de tweede locatie op het Stadserf 1. Neem bij regen een paraplu mee!

Bij aankomst op het Stadserf kunt u, wanneer u uw kaarten nog niet heeft, uw kaarten afhalen aan de kassa. Graag gepast betalen. En voor Schiedammers: vergeet uw poststuk en ID-kaart niet om uw korting te krijgen! Let op: de kaartverkoop wordt verzorgd door De Stokerij en niet door het theater. Het theater is dan ook niet telefonisch bereikbaar.

Voor bezoekers die slecht ter been zijn is er een busje voor vervoer van de eerste naar de tweede locatie, dit is echter niet toereikend voor invalidenvervoer. U kunt ook rechtstreeks naar het Stadserf komen. Dan ziet u de stoet aankomen rond 20.00 uur.

Rest ons nog te vertellen dat er een pauze is tijdens de voorstelling met de mogelijkheid tot het nuttigen van een drankje. U kunt daarvoor alleen contant betalen. De voorstelling is rond 23.30 uur afgelopen.

Namens De Stokerij wensen wij een fijne voorstelling.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?