vr 12 november 2021

Nieuwe coronamaatregelen vanaf zaterdag 13 november – Wat betekent dit voor uw theaterbezoek?

Wij blijven open!

Tijdens de persconferentie van de rijksoverheid op vrijdag 12 november zijn er nieuwe maatregelen tegen het coronavirus aangekondigd die met ingang van zaterdag 13 november 18.00 uur ingaan. Deze maatregelen gelden voor een periode van tenminste drie weken. Theater aan de Schie blijft gelukkig open voor spelers en publiek. Wel zijn we aan aantal regels gebonden. Een vaste zitplaats is verplicht en vanaf 20.00 uur is de horeca gesloten, het is dan niet meer mogelijk een consumptie te kopen. 

Het coronatoegangsbewijs 
Het coronatoegangsbewijs (in combinatie met uw legitimatie) voor bezoekers vanaf 13 jaar blijft verplicht bij het theaterbezoek. Met uw coronatoegangsbewijs is binnen het theater anderhalve meter afstand niet nodig. Ook mondkapjes hoeven niet op nadat uw coronatoegangsbewijs is gescand. Wel dient u een mondkapje te dragen in de parkeergarage, de fietsenstalling en gemeentehal.

Het pauzedrankje 
De consumptie, inbegrepen bij uw toegangskaart, is bij avondvoorstelling voorafgaand aan de voorstelling aan de bar bestellen. Wij vragen u daarom om ruim vóór 20.00 uur aanwezig te zijn. Uw consumptie mag u mee de zaal innemen. 

Tafeltje aan de Schie 
Onze horeca (én ons horeca-arrangement Tafeltje aan de Schie) is ná 20.00 uur niet geopend. Heeft u een horeca-arrangement gereserveerd bij één van onze voorstellingen tot en met vrijdag 3 december aanstaande? Deze worden geannuleerd. Wij storten het betaalde bedrag zo snel mogelijk op uw rekening. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij vragen u onze berichtgeving hierover af te wachten.  

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?