di 14 september 2021

Coronatoegangsbewijs verplicht

Update coronamaatregelen dinsdag 14 september 2021

We gaan weer open!

Wij heten u van harte welkom bij onze voorstellingen in Theater aan de Schie en het Wennekerpand. Via de rijksoverheid heeft u kennis kunnen nemen van de nieuwe coronamaatregelen die 14 september jongstleden gepresenteerd zijn. Wij benadrukken dat wij deze maatregelen opvolgen. Dat betekent het volgende.

Coronatoegangsbewijs verplicht
Naast uw toegangskaart voor de voorstelling, is het coronatoegangsbewijs is vanaf zaterdag 25 september 2021 verplicht voor bezoekers vanaf 13 jaar. Dit bewijs krijgt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u bent hersteld van corona. 

Hoe kunt u uw coronatoegangsbewijs maken?
1. Download de CoronaCheck-app op uw mobiele telefoon of ga naar CoronaCheck.nl en upload een testbewijs, vaccinatiebewijs óf herstelbewijs.

2. Neem uw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem ook uw legitimatiebewijs mee. We vergelijken dan uw gegevens met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot scannen wij ook uw toegangskaarten voor de voorstelling.

Let op! Het verkregen vaccinatiebewijs van de priklocatie en het gele boekje zijn geen geldige bewijzen.

Meer informatie
Meer informatie over het coronatoegangsbewijs leest u op de website van de rijksoverheid. Voor meer informatie over de CoronaCheck-app kijkt u op Coronacheck.nl of neemt contact op met de CoronaCheck helpdesk via 0800-1421 (maandag t/m zondag, 08.00-20.00 uur, gratis) of helpdesk@coronacheck.nl. Wilt u zich laten testen? Een testlocatie kunt u vinden via testenvoortoegang.org. Tevens raden wij u aan om onze website in de gaten te houden betreffende de maatregelen die gelden in ons theater.

Wij benadrukken dat het om een tijdelijke maatregel gaat. Wij kijken meer dan ooit uit naar uw komst naar Theater aan de Schie en het Wennekerpand!

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?