wo 8 januari 2020

Nieuw! Diner Variété in het Wennekerpand

Dineren vóór de voorstelling in het Grand Café

Vanaf januari 2020 nieuw in het Wennekerpand, Diner Variéte! Voorafgaand aan geselecteerde voorstellingen in het Wennekerpand in de maanden januari en februari is het mogelijk om te genieten van een heerlijke maaltijd. Wereld Bowls kookt, geïnspireerd op de voorstelling van de desbetreffende avond.

Over Diner Variété
Met Diner Variété geniet u van een heerlijke vegetarische maaltijd die zij koken geïnspireerd op de voorstelling van die avond. U eet ‘wat de pot schaft’ aan de lange tafels in het Grand Café van het Wennekerpand. Diner Variété brengt mensen samen en lift telkens een tipje van de sluier op van de voorstelling die u na het diner bij zult gaan wonen. Noem het ouderwets gezellig, een familiediner, een plek om elkaar te ontmoeten. Kom proeven in het thema van de voorstelling waar u naartoe gaat.

Prijs per persoon: € 13,50 (exclusief drankjes)
Inloop vanaf 18.00 uur
Aanvang - 18.30 uur

Voorstellingen
Vrijdag & Sandifort op vrijdag 17 januari 2020
Jan Beuving op zaterdag 25 januari 2020
The Tape Face Show op vrijdag 31 januari 2020
Nieuw Niks op woensdag 5 februari 2020
Viggo Waas op zaterdag 8 februari 2020
Dans in Ontwikkeling op woensdag 12 februari 2020
Janneke de Bijl op woensdag 19 februari 2020
Do op donderdag 27 februari 2020

Over Wereld Bowls
Wereld Bowls bestaat uit het duo Swaan Mostert & Ella Theunissen. In hun leven reizen zij heel wat af: van India naar Israël, van Guatemala tot in Mexico. Tijdens hun reizen doen zij hun inspiratie op voor de gerechten die ze bereiden in hun eigen keuken. Op hun borden komen landen samen en weten zij telkens een vleugje Hollandse nuchterheid eraan toe te voegen. Inmiddels hebben ze ook al heel wat afgereisd in Rotterdam. Van de Fenix Foodfactory naar de Oogstmarkt, van Ani en Haakien tot Het Gemaal op Zuid. En daarom is het nu hoog tijd dat ze in Schiedam neer gaan strijken. En wel in het Wennekerpand!

Volg Wereld Bowls via social media:
Instagram: @wereldbowls
Facebook: Wereld Bowls

Klik hier voor meer informatie over Diner Variété

 

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?