wo 17 februari 2016

Klanttevredenheidsonderzoek

Vul de enquête in en WIN een avond uit in Theater aan de Schie!

Woont u in Schiedam?

Dan nodigen wij u graag uit deel te nemen aan een klanttevredenheidsonderzoek van Theater aan de Schie. Met behulp van dit onderzoek willen wij uw mening in kaart brengen over onze diensten. Hoe waardeert u uw theaterbezoek(en) en om welke reden(en) bezoekt u Theater aan de Schie? Ook als u Theater aan de Schie niet of weinig bezoekt willen wij u vragen de vragenlijst in te vullen.

Wij gebruiken de resultaten om onze dienstverlening verder te optimaliseren. De door u verstrekte informatie blijft strikt vertrouwelijk en blijft binnen onze organisatie. Wij gaan zeer zorgvuldig met uw gegevens om.

Winactie
Tevens maakt u, wanneer u de vragenlijst volledig heeft ingevuld, kans op 2 vrijkaarten voor een complete avond uit in Theater aan de Schie. Deze avond bestaat uit een voorstelling in het theater met voorafgaand ons horeca-arrangement: Tafeltje aan de Schie. Maar liefst 5 deelnemers mogen deze prijs in ontvangst nemen! U kunt er voor kiezen om de vragenlijst anoniem in te vullen. In dat geval ontbreken de gegevens die nodig zijn om vrijkaarten te winnen (uw e-mailadres).

Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 15 minuten. Wij verzoeken u vriendelijk deze vragenlijst vóór dinsdag 1 maart 2016 in te vullen.

Klik hier en start de enquête!

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

 

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?