vr 24 december 2021

Extra gratis livestreams Stilte aan de Schie en het Lunchconcert

Woensdag 29 december, 5 en 12 januari

Tijdens de lockdown gaat Theater aan de Schie door met Stilte aan de Schie en het Lunchconcert, maar dan via livestream! Want als u niet naar het theater kan komen, dan komt het theater naar u toe. De gratis livestreams zijn te zien op woensdag 29 december (alleen het Lunchconcert), 5 januari en 12 januari. De livestreams zijn te zien via onze website.

Geniet op de woensdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur vanuit huis van een heerlijk ontspannen stoelyogales, in samenwerking met yogastudio Yoia. Tijdens Stilte aan de Schie maakt u op een laagdrempelige manier kennis met stoelyoga: een milde, zachte manier van yoga. De les is toegankelijk en geschikt voor iedereen: met en zonder ervaring, rustig of druk en soepel en vrij in beweging of juist niet. Aan het einde van de les kunt u opgeladen en ontspannen de dag beginnen.

Op de woensdagmiddag is er vanaf 12.15 uur een prachtige lunchconcert te zien. Het programma verschilt van week tot week. Woensdag 29 december staat er een concert van Yanna Pelser op het programma. Tijdens haar carrière werd haar voorkeur voor improvisatie, jazz, wereldmuziek en pop steeds sterker. Op de altviool bedient ze al deze genres en zij zingt ook bij haar vioolspel. Tijdens het eerste concert in het nieuwe jaar, op woensdag 5 januari, verzorgt Dymphi Peeters het Lunchconcert. Zij is een stem- en kora artieste, gespecialiseerd in muziektherapie (muziek als medicijn), geïnspireerd op wereldmuziek, sound healing en inspiratie. Het programma van woensdag 12 januari wordt later bekend gemaakt.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?