wo 6 april 2022

Kaartverkoop Ilse DeLange gaat vrijdag 8 april van start!

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot één van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange is een veelzijdige artiest; ze heeft sinds kort haar eigen TV programma met Matthijs van Nieuwkerk, had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville, maakte indruk bij het Duitse TV programma Sing Meinen Song en is te zien als jurylid in Deutschland Sucht Den Superstar. Ook brengt ze met haar festival Tuckerville meer country en Americana naar Nederland.

Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange in 2019 haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met goud en de zangeres sleepte de Edison oeuvre award in de wacht. Gelukkig keert Ilse DeLange in het najaar van 2022 terug naar de Nederlandse theaters en zal zij naast nieuwe muziek, vooral veel van haar grote en bekende hits live ten gehore brengen.

Ilse DeLange is zaterdag 12 november 2022 te zien in Theater aan de Schie. Toegang is € 49,50 per persoon. De kaartverkoop gaat vrijdag 8 april om 10.00 uur van start via onze website.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?