ma 25 mei 2020

KARRENtenne Theater is van start!

Theater met een platte kar door de stad

Sinds afgelopen zaterdag rijden wij met KARRENtenne Theater op de platte wagen wekelijks door Schiedam en brengen vertier, plezier en liefde, kortom: theater. Het muzikale trio OCOBAR beet het spits af tijdens deze eerste editie. Met de platte wagen was KARRENtenne Theater te zien bij Frankeland, GGZ Delfland, DrieMaasStede Argos Zorggroep en het Fransiscus Vlietland ziekenhuis.

Theater aan de Schie is vanwege maatregelen rondom het coronavirus gesloten, maar stilzitten is er niet bij. Want als u niet naar het theater kunt komen, komt het theater naar u! Met paard en wagen reden in vroegere tijden acteurs een stad of dorp binnen en traden op de kar op. Het paard is vervangen door meer paardenkracht en de roeptoeter door een microfoon. Verder blijft het zoals het van oorsprong was: eenvoudig, toegankelijk en doeltreffend.

Van een klein orkest tot een dichter en van een singer-songwriter tot een danser. Iedereen krijgt ruimte om zich op de KARRENtenne Theater-wagen aan het publiek te tonen. Van zeer bekend tot nieuw talent en van de gulle lach tot de ontroerende traan. KARRENtenne Theater rijdt vanaf nu iedere week door Schiedam. Waar wij te zien zijn kondigen we niet aan, dat blijft een verrassing. Wij sluiten niets uit, misschien staan we binnenkort bij u op de stoep.

KARRENtenne Theater wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., VSB Fonds, Stichting Elise Mathilde Fonds, Stichting De Groot Fonds en Stichting Gemeenschapsfonds Schiedam.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?