di 15 oktober 2019

Kick-off van De kleine Prins(es)

De derde kerstproductie van Theater aan de Schie en De Stokerij Schiedam van start gegaan

Na Kleine Sofie en Lange Wapper en De Heksen presenteren Theater aan de Schie en De Stokerij Schiedam deze kerst De kleine prins(es), naar het wereldberoemde boek van Antoine de Saint-Exupéry. Afgelopen maandag 14 oktober vond de officiële kick-off van de derde kerstproductie plaats in Theater aan de Schie. De kick-off begon met het traditionele taart snijmoment. Daarna werd door de gehele cast, met in de hoofdrollen Roos Drenth, Rogier in ’t Hout, Anne Rats, Willemijn Böcker, Dominique de Bont en Stefan Rokebrand, muzikanten van Nieuw Niks, twintig amateurspelers en zestig spelers van de Jonge Stokerij, op het toneel het script voor het eerst in zijn geheel gelezen en voorgedragen.

Klik hier voor een sfeerimpressie van de kick-off.

Over de voorstelling
Dylan is tien jaar en woont in een wereld waar alle kleur en creativiteit is vakkundig is uitgebannen, met ouders die het belangrijk vinden dat Dylan het heel goed doet op school. Maar Dylan heeft concentratieproblemen: steeds als Dylan bezig is met huiswerk maken nemen gedachten en fantasieën het over en komen er tekeningen van planeten op plaatsen waar sommen zouden moeten staan. Op een avond wordt Dylan meegenomen door het poppetje op de tekening: De Kleine Prins(es). Deze neemt Dylan mee langs verschillende planeten. Op iedere planeet ontmoeten ze andere figuren, zoals de Koning, De IJdeltuit en de Zakenvrouw waarbij Dylan leert wat er echt toe doet in het leven.

De kleine prins(es), onder regie van Koen Wouterse, is een opvallend kleurrijke, actuele en ontroerende voorstelling over kleur geven aan de wereld en kijken met je hart. De kleine prins(es) is van zaterdag 21 december t/m zaterdag 28 december 2019 maar liefst zes keer te zien in Theater aan de Schie. De première vindt plaats op maandag 23 december 2019.

Speeldata De kleine prins(es):
Zaterdag 21 december 2019 om 15.00 uur (try-out)
Zondag 22 december 2019 om 15.00 uur (try-out)
Maandag 23 december 2019 om 19.00 uur (première)
Donderdag 26 december 2019 om 15.00 uur
Vrijdag 27 december 2019 om 19.00 uur
Zaterdag 28 december 2019 om 15.00 uur

Reserveer hier uw kaarten.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?