do 16 november 2017

Kinderopvang bij voorstellingen

Geen gedoe meer met oppas regelen. Maak gebruik van de kinderopvang door Komkids.

KINDEROPVANG IN DE FOYER DOOR KOMKIDS 

Dit seizoen introduceren wij iets nieuws. Kinderopvang in de foyer. Bij een aantal voorstellingen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van kinderopvang. Is de voorstelling die u wilt bezoeken niet geschikt voor uw kind(-eren) dan kunnen ze toch mee en hoeft u geen oppas te regelen. Voor € 5,00 per kind worden ze tijdens uw bezoek aan de voorstelling in de foyer opgevangen door de professionals van  Komkids. De opvang is vanaf 45 minuten voor aanvang tot uiterlijk 45 minuten na afloop van de voorstelling.

Op deze manier kunt u naar het theater komen met het hele gezin. Er wordt geknutseld, een boekje gelezen of spelletjes gedaan. De allerkleinsten kunnen natuurlijk gewoon lekker slapen.

De voorstellingen waarbij u kinderopvang kunt boeken zijn in onze brochure voorzien van bovenstaand logootje. Op onze pagina kinderopvang vindt u ook een overzichtje. 

Wilt u gebruik maken van de opvang dan kunt u zich aanmelden via onze website. Bij de voorstellingen met kinderopvang heeft u een extra tabje: Nieuw: kinderopvang! Als u daarop klikt kunt u hier kaartjes voor kopen. Uiteraard kunt u het ook telefonisch reserveren bij onze kassa via 010-246 74 67 of via kassa@theateraandeschie.nl

 

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?