do 16 februari 2017

Kinderopvang door Komkids tijdens de voorstelling

Heeft u meerdere kinderen in een andere leeftijdscategorie, waardoor ze misschien te oud of te jong zijn voor de voorstelling, maar wilt u er wel een familie uitje van maken? Dat kan! Bij de jeugd- en familievoorstellingen De Kabouter van Theater Terra en Iep! van Ottolien Boeschoten en Gerold Guthman bieden wij in samenwerking met kinderopvang Komkids opvang aan voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Deze opvang vindt plaats op de locatie waar de voorstelling te zien is. 

De Kabouter
Bij de jeugd- en familievoorstelling De Kabouter is het mogelijk om uw kind vanaf 14.15 uur te brengen en de opvang zal tot 45 minuten na afloop van de voorstelling aanwezig zijn in Theater aan de Schie.

Iep!
Bij de jeugd- en familievoorstelling Iep! is het mogelijk om uw kind vanaf 14.15 uur te brengen en de opvang zal tot 45 minuten na afloop van de voorstelling aanwezig zijn in het  Wennekerpand.

Prijs & aanmelden
Om ons optimaal voor te bereiden is het belangrijk dat u uw kind voorafgaand bij ons aanmeld voor de opvang. Komkids zorgt ervoor dat uw andere kind(eren) ook een onvergetelijke middag in het theater beleven. De kosten zijn € 5,00 per kind. 

Aanmelden kan via kassa@theateraandeschie.nl.
Graag vernemen wij de naam, leeftijd, telefoonnummer en bijzonderheden (bijv. allergie) van uw kind. 

Mocht u verder nog vragen hebben dan vernemen wij deze graag via publiciteit@theateraandeschie.nl. 

 

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?