za 22 april 2017

Knuffel je mee?

Kleine Sofie en Lange Wapper

In coproductie met De Stokerij Schiedam, brengen wij met Kleine Sofie en Lange Wapper dit jaar een eigen kerstvoorstelling tot leven. Een muzikale familievoorstelling die gebaseerd is op het boek van Els Pelgrom. Een echt Schiedams kerstspektakel! Knuffel je mee voor het goede doel?

Voor het decor van deze voorstelling zijn 3000 knuffels nodig. Samen met de Stokerij Schiedam willen wij met iedereen uit Schiedam zoveel mogelijk knuffels inzamelen die gebruikt worden als decor en daarna beschikbaar worden gesteld aan een Schiedams goed doel. Het doel wordt later bekend gemaakt. 

Koningsdag
De start van deze inzamelingsactie is op Koningsdag. Tijdens deze dag zijn de ambassadeurs van deze actie (drie jonge Schiedamse meiden), herkenbaar in een Sofie is een Schiedammer t-shirt, aanwezig met de bakfiets van Theater aan de Schie op de vrijmarkt bij het Land van Belofte naast de restcontainer. Van 16.00 uur tot 17.30 uur kunnen deelnemers aan en bezoekers van de vrijmarkt knuffels bij hen deponeren voor het goede doel.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?