vr 13 november 2020

Familievoorstelling Koning verplaatst naar december 2021

De familievoorstelling KONING (6+) van De Stokerij Schiedam en Theater aan de Schie is als gevolg van de coronacrisis verplaatst naar december 2021. Gezien de huidige coronamaatregelen is het door laten gaan van deze voorstellingen helaas geen optie. De Stokerij kan niet repeteren en in Theater aan de Schie is het onduidelijk of er voor voldoende publiek gespeeld kan worden.

Rob Roos van Theater aan de Schie en Anne Rats, Koen Wouterse van de Stokerij Schiedam over deze beslissing:
“We hebben lang geloofd dat het ons zou lukken, maar we moeten toch tot de conclusie komen dat spelen niet haalbaar is. Er is door iedereen de afgelopen periode keihard gewerkt om een fantastische voorstelling te maken. Het gaat ons enorm aan het hart dat we deze voorstelling niet in december 2020 kunnen tonen. Gelukkig hebben we met elkaar vervangende data gevonden voor kerst 2021 en spelen dan gelukkig weer voor volle zalen.”

KONING wordt verplaatst naar 23, 24, 26 en 27 december 2021. Gasten die al kaarten in bezit hebben, worden schriftelijk op de hoogte gebracht. Steun De Stokerij en Theater aan de Schie en reserveer alvast uw kaarten voor volgend jaar!

 

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?