di 27 oktober 2015

Gratis lunchconcerten in foyer

Geniet tijdens uw lunch

Van 12.15 tot 13.00 uur bent u van harte welkom in de theaterfoyer en kunt u genieten van live klassieke muziek van het Duo Vert. Het bedrijfsleven, winkelend publiek; iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. Tijdens de lunchconcerten kunt u een zelf meegebrachte lunch nuttigen. De bar is geopend voor drankjes.

Woensdag 18 november
Programma Duo Vert: zang en piano
Het Duo Vert Obscur werd geboren toen de Catalaanse Rut Codina Palacio en de Franse Jean-Baptiste Milon elkaar begin 2014 leerden kennen. Italiaanse opera vormde de hoeksteen van hun programma, voordat zij uitvonden wat hen als geheel zou definiëren: elkaar de kennis en passie voor de muzikale tradities van hun vaderland bijbrengen aan de mensen. Zij combineren folkloristische tinten van zuidelijk Europa met de tijdloze vervoering van operarepertoire. Woensdag 21 oktober, om 12.15 uur, in Theater aan de Schie.

Woensdag 16 december
Programma Jean-Baptiste Milon: piano
Tijdens het tweede lunchconcert op woensdag 18 november 2015 speelt Wouter Mijnders samen met de jonge en begaafde Franse pianist Jean-Baptiste Milon. Het wordt een afwisselend concert, waarin beide musici enkele solostukken spelen. Woensdag 16 december vindt het derde lunchconcert plaats en zal de Franse pianist Jean- Baptiste Milon, die zijn masterdiploma aan het conservatorium van Parijs heeft behaald, een soloconcert geven.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?