vr 5 augustus 2016

Zijn wij het meest gastvrije theater van Nederland?

Stem op ons

De grootste vereniging van Nederland - de ANWB - heeft een nieuwe publieksprijs in het leven geroepen en wel die voor het meest gastvrije theater van Nederland. De ANWB organiseert deze verkiezing om haar leden ‘te helpen’ bij hun keuze voor een avondje uit en wil bovendien het theaterbezoek stimuleren.

Mogen wij op uw stem rekenen?
Alle theaters in Nederland doen mee aan deze verkiezing die tot 1 september duurt. Door op de website: www.anwb.nl/theaterverkiezing uw stem uit te brengen op Theater aan de Schie, helpt u uw theater aan een 'podium' plaats!

In Theater aan de Schie willen wij u graag onze gast laten zijn. Wij benaderen elke gast met persoonlijke aandacht en een glimlach. Wij waarderen uw mening en nemen uw kritieken ter harte. Bent u ook van mening dat Theater aan de Schie het predikaat ‘het meest gastvrije theater van Nederland’ verdient? Stem dan op ons.

Wanneer u uw stem uitbrengt, maakt u bovendien kans op twee kaarten voor de musical The Bodyguard. Winnaars van deze kaarten worden via de ANWB in oktober bekend gemaakt.

Hartelijk dank voor uw medewerking en graag tot ziens.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?