vr 22 juni 2018

Theater aan de Schie in race voor ANWB prijs ‘Meest gastvrije theater van Nederland 2018’

Stemmen kan tot en met 15 juli

Al twee jaar op rij is Theater aan de Schie in de top tien geëindigd in de ANWB-verkiezing voor het ‘Meest gastvrije theater van Nederland’. Vorig jaar ontvingen wij een gemiddelde score van 8,7! Ook dit jaar is het weer mogelijk om op Theater aan de Schie te stemmen voor de titel ‘Meest gastvrije theater van Nederland’.

De jaarlijkse verkiezing van de ANWB is een goed moment om verbeteringen door te voeren. Aan de hand van de opmerkingen in de verkiezingsrapporten van de voorgaande verkiezingen, hebben wij een aantal punten opgepakt om te verbeteren:
• om lange rijen bij de bar te voorkomen, zetten wij de pauzedrankjes voor u klaar in de foyer,
• voor de zichtbaarheid en uitstraling van het theater, zijn wij de mogelijkheden aan het onderzoeken voor de realisatie van een nieuwe entree aan de Broersvestzijde van het theater.

Bent u van mening dat Theater aan de Schie de titel ‘Meest gastvrije theater van Nederland’ verdient? Stem dan op ons. Het nomineren van Theater aan de Schie is makkelijk. Tot en met zondag 15 juli 2018 kunt u via deze link stemmen op Theater aan de Schie.

Op dinsdag 2 oktober 2018 wint het theater met de beste beoordeling de titel ‘Meest gastvrije theater van Nederland 2018’.

Alvast hartelijk dank voor uw stem! Wij waarderen uw stem enorm.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?