vr 30 december 2016

Show Najib Amhali geannuleerd

De gehele theatertournee van Najib Amhali, (N)ergens Goed Voor, is geannuleerd. Gasten met reeds gekochte kaarten zijn per e-mail op de hoogte gebracht.

Hieronder leest u een persoonlijke boodschap van Najib Amhali:

Beste fans,

In 2016 begon ik vol goede moed te werken aan mijn nieuwe theater show
‘(N)ergens Goed Voor’ . Het was de bedoeling om weer terug te gaan naar de basis, zoals ik begonnen ben in 1994. Kleine zalen, zonder band, zonder grote trailer vol licht en decor, maar gewoon Najib en een microfoon.
Tijdens het ontwikkelen en schrijven van de show werd ik geconfronteerd met enige problemen in mijn persoonlijke omgeving en moest ik om gezondheidsredenen wat rust nemen. Toch ben ik de afgelopen weken begonnen met de try-outs en dat waren mooie avonden.

Ondanks de enthousiaste reacties heb ik geconcludeerd dat ik nog niet ver genoeg ben om mijn theatershow op het niveau te krijgen dat jullie gewend zijn en verdienen.

Dus heb ik helaas moeten besluiten om, voor het eerst sinds 1994, mijn theatertour af te zeggen. Het spijt mij erg dat ik de fans die al een kaartje hebben, moet teleurstellen. Ik geef liever je geld terug dan een show spelen waar meer in gezeten had. Vanzelfsprekend blijf ik gewoon aan mijn theatershow werken en zullen we elkaar weer zien.

Ik wens iedereen een gezond en liefdevol 2017 toe,

Wees lief voor elkaar,

Najib Amhali

 

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?