wo 12 september 2018

Theater aan de Schie voor derde keer op rij genomineerd voor ANWB prijs 'Meest gastvrije theater van Nederland 2018'

Geweldig verjaardagscadeau voor het theater

Op 12 september 1998 opende Theater aan de Schie zijn deuren. Dit jaar vieren wij het 20-jarig jubileum. De nominatie voor de ANWB prijs voor het ‘Meest gastvrije theater van Nederland’ voelt daarom als een geweldig verjaardagscadeau. Het is de derde keer op rij dat Theater aan de Schie genomineerd is voor deze publieksprijs.

De leden van de ANWB hebben ruim 17.000 stemmen uitgebracht op hun favoriete theater. Leden beoordeelden de theaters op bereikbaarheid, horeca, prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort, het zicht op het podium en het aanbod van voorstellingen. De ANWB onderscheidt 4 categorieën (naar grootte van de gemeente). Theater aan de Schie is in de top 10 van de categorie middelgrote gemeente (50.000 tot 100.000 inwoners) terecht gekomen.

Op dinsdag 2 oktober maakt Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, bekend wie van de 40 genomineerde theaters zich één van de winnaars mag noemen. In iedere categorie wordt een gouden, zilveren en bronzen prijs uitgereikt. Ook wordt er één overall winnaar gekozen.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?