wo 20 september 2017

Opnieuw genomineerd voor meest gastvrije theater!

Voor het tweede jaar op rij is Theater aan de Schie door de ANWB genomineerd voor het meest gastvrije theater van Nederland!

Directeur Rob Roos: “We zijn enorm trots dat we opnieuw zijn genomineerd door de ANWB voor het meest gastvrije theater van Nederland. We voelen ons zeer vereerd met deze landelijke publieksprijs. We vinden het enorm belangrijk om goed te zorgen voor onze gasten en willen ze iedere keer opnieuw een bijzondere belevenis bieden tijdens hun bezoek aan een voorstelling in Theater aan de Schie en het Wennekerpand. Dat dit lukt blijkt uit deze mooie waardering door het publiek. Het motiveert nog meer en maakt ons nog enthousiaster. Wij willen iedereen heel erg bedanken voor het uitbrengen van zijn stem op ons.”

ANWB leden en bezoekers beoordeelden de theaters op bereikbaarheid, horeca, prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort, het zicht op het podium en het aanbod van de voorstellingen. Woensdag 4 oktober a.s. wordt de uitslag bekend gemaakt.

Op de foto Rob Roos in de sfeervolle foyer van Theater aan de Schie net voor aanvang van het eerste gratis lunchconcert van dit seizoen met Jean-Baptiste Milon (piano) en Wouter Mijnders (cello). Elke 3e woensdag van de maand vindt er een gratis lunchconcert plaats in samenwerking met Opera aan de Schie. Theaterdirecteur Rob Roos: "Ik ben blij dat ons initiatief zo goed aanslaat. Iedereen kan vrij binnenlopen, genieten van prachtige muziek en kennismaken met ons mooie theater. Heel laagdrempelig."

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?