vr 19 mei 2023

Programma 2023-2024 staat online

Kaartverkoop start vrijdag 26 mei om 18.00 uur

Dit seizoen vieren wij ons 25-jarig jubileum. Het belooft een speciaal seizoen te worden, waarin voor alle leeftijden een mooi, feestelijk en gevarieerd programma wordt aangeboden. Het programma van seizoen 2023-2024 staat nu online!  De voorverkoop gaat vrijdag 26 mei om 18.00 uur online van start.

Rob Roos, directeur: “We vieren het komende seizoen dat we 25 jaar bestaan. Dat doen we onder andere maandelijks met geselecteerde zilveren jubileumvoorstellingen en verschillende verrassingsvoorstellingen. Wie er komen houden we nog even geheim, maar ik beloof u, ze komen! Graag nodigen wij u uit bij Racoon, Van der Laan & Woe, Scapino Ballet Rotterdam, Anne Wil Blankers, Disney’s Winnie de Poeh, Canto Ostinato, Metropole Orkest & SOHN, Sven Hammond Big Band, OPERA2DAY, Lebbis & Jansen, De Hospita, Alex Klaasen, Chippendales, Rundfunk, Pietje Bell, Igone de Jongh, Jawad Es Soufi, De Barbier van Sevilla, Ashton Brothers, Wie is er bang voor Virginia Woolf?, Avond van het Cabaret 25e editie, of één van de meer dan 200 andere theatertitels en eigen producties die dit seizoen te zien zijn.

Een jubileum is bij uitstek een mooi moment om een tussenstand op te maken. Theater aan de Schie behoort binmiddels tot de grootste theaters uit de Rijnmond. Ons programma kreeg de afgelopen decennia gestaag regionale en landelijke bekendheid en waardering. Uit publieke recensies maken wij op dat vooral de sfeer en de gastvrijheid, de riante beenruimte en goede zichtlijnen, voldoende parkeergelegenheid, alle openbaar vervoervoorzieningen op korte loopafstand en een divers theaterprogramma, belangrijke redenen zijn om een voorstelling in Theater aan de Schie te bezoeken. De onderscheidende architectuur van het jarige, uit hout opgetrokken, Theater aan de Schie is vermaard in Nederland en daarbuiten. Voor ons als theaterteam is het een voorrecht om in dit prachtige jubilerende houten theater te mogen werken.”

Start kaartverkoop seizoen 2023-2024
De voorverkoop van het nieuwe theaterseizoen gaat vrijdag 26 mei om 18.00 uur van start en duurt tot dinsdag 6 juni 13.00 uur. Het voordeel van reserveren tijdens de voorverkoop is dat er geen € 1,00 administratiekosten per toegangskaart worden gerekend. Vrienden van Theater aan de Schie reserveren met voorrang kaarten van maandag 22 mei 18.00 uur tot vrijdag 26 mei 18.00 uur.

Vriend worden van Theater aan de Schie
Door Vriend van Theater aan de Schie te worden steunt u het theater. Daarnaast heeft u ook meerdere voordelen ten opzichten van andere theaterbezoekers. Vrienden van Theater aan de Schie kunnen u als eerste reserveren voor het nieuwe theaterseizoen. Én worden als eerste op de hoogte gesteld van de verrassingsvoorstellingen gedurende het seizoen. Voor slechts € 25,00 bent u een heel seizoen Vriend! Klik hier om Vriend te worden.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?