vr 25 juni 2021

Belangrijke informatie programma seizoen 2021-2022

Errata, verplaatste voorstellingen en vouchers

De rook kringelt weer! Met trots presenteren wij het nieuwe programma van seizoen 2021-2022. Het nieuwe theaterprogramma staat online! De kaartverkoop gaat woensdag 30 juni om 18.00 uur van start. Onze Vrienden krijgen voorrang! Vanaf vrijdag 25 juni 18.00 uur gaat voor Vriend de voorverkoop van start via onze website. Nog geen Vriend, maar wilt u dat wel worden? Klik dan hier om te zien hoe u Vriend kan worden. Vriend worden is nog mogelijk tot en met 29 juni.

Wilt u onze nieuwe theaterbrochure aanvragen of online bekijken? Klik dan hier.

ERRATA
Helaas ontstaan er soms ook drukfouten in een brochure of wijzigingen en annuleringen achteraf. Hieronder vindt u een correctie:

  • DO 10 MRT - aanvangstijd is 20.15 uur in plaats van 15.00 uur bij de voorstelling Nabucco
  • ZA 2 APR - toegangsprijs is € 26,00 in plaats van € 25,00

ANNULERINGEN

  • DO 16 DEC - Peter Heerschop en Viggo Waas
  • WO 30 MRT - Lone van Roosendaal

TICKETS VERPLAATSTE VOORSTELLINGEN 

Heeft u nog kaarten voor een verplaatste voorstelling uit seizoen 2019-2020 en/of het huidige seizoen? U hoeft dan niet opnieuw toegangskaarten voor de voorstelling te reserveren. De kaarten staan dan nog steeds op naam in ons reserveringssysteem. Begin september sturen wij u de nieuwe toegangskaarten, met de juiste speeldatum erop, toe.

GEBRUIK UW VOUCHER!

Heeft u van ons een coronavoucher of tegoedbon ontvangen? Dan kunt u deze inwisselen voor de voorstellingen van ons nieuwe theaterprogramma!

Hoe gaat het in zijn werk?
• Reserveer uw kaarten,
• Vul in het bestelproces bij de betaling uw vouchernummer in, dit doet u door op de knop 'gebruik waardebon' te drukken en de code in te vullen,
• Het bedrag wordt vervolgens verrekend.

 

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?