ma 10 augustus 2020

De richtlijnen voor uw theaterbezoek en het reserveren van kaarten

Uw theaterbezoek en het reserveren van kaarten verloopt anders dan u gewend bent.

Aangepaste theaterzaal
In de periode september tot en met december presenteren wij een aangepast 1,5 meter programma. Beschikbare plaatsen zijn online aangeduid op de zaalplattegrond. U zit met maximaal twee personen (van dezelfde reservering) naast elkaar, met uitzondering van jeugd- & familievoorstellingen waarbij er geen afstand bewaard hoeft te worden tot kinderen. Daarna blijven er minimaal 3 stoelen vrij tot de volgende 2 beschikbare stoelen. De niet beschikbare stoelen zijn vooraf bij reservering, maar ook in de zaal duidelijk aangegeven. Komt u met 4 personen dan zit u dus niet alle vier direct naast elkaar, maar bevinden zich daartussen minimaal drie lege stoelen. Om voldoende gasten een plek te bieden worden de meeste voorstellingen twee keer op een avond gespeeld. Daardoor hanteren wij aangepaste aanvangstijden.

Reserveren alleen online (m.u.v. de rolstoelplaatsen én jeugd- & familievoorstellingen)
Onze kassa is alléén telefonisch en per mail (kassa@theateraandeschie.nl) bereikbaar voor vragen. Reserveren voor het nieuwe seizoen is alleen online mogelijk, met uitzondering van de jeugd- & familievoorstellingen en rolstoelplaatsen. De kaarten voor jeugd- & familievoorstellingen en rolstoelplaatsen kunt u telefonisch met ons bespreken via (010) 2 467 467.

Ontvangst in theaterfoyer en placering in de zaal
U wordt voorafgaand aan de voorstelling ontvangen in onze ruime theaterfoyer. We delen daarvoor de foyer op in vier vakken. U hoort vooraf in welk vak wij u ontvangen. Vervolgens wordt u op volgorde van rij- en stoelnummer naar uw stoel begeleidt. Zo voorkomen wij dat bezoekers voor elkaar langs moeten lopen in de rij om hun stoelen te bereiken.

Richtlijnen theaterbezoek
Ook in het theater gelden aangepaste regels, die leest u onder andere op deze pagina. Kijkt u ook mee naar ons filmpje?

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?