vr 6 juli 2018

Save the date Parade aan de Schie 2018

Dé start van theaterseizoen 2018-2019 op 8 en 9 september 2018

Save the date! Theater aan de Schie trapt samen met u in het weekend van 8 en 9 september het nieuwe theaterseizoen af met de Parade aan de Schie. Vorig jaar werd de eerste editie van de seizoensopening van Theater aan de Schie bezocht door bijna tweeduizend theaterliefhebbers. Na het enorme succes van vorig jaar, openen wij voor het tweede jaar het nieuwe seizoen in het tweede weekend van september.

Tijdens de Parade aan de Schie ziet u onder andere previews van voorstellingen in de spiegeltent op het toneel en zijn er een hoop activiteiten in onze foyer, zoals proeverijen en kunnen kinderen rondjes draaien in de zweefmolen. Het wordt een feestelijke parade voor jong en oud met op zondag een speciaal programma in het teken van yoga en een speciaal programma voor de kinderen. Het gehele programma houden wij nog even geheim. Wel kunnen wij laten weten dat de presentatie in handen is van cabaretier Peter Heerschop. De toegang is dit hele weekend gratis.

Benieuwd naar het programma van Parade aan de Schie? Nog eventjes geduld, binnenkort maken wij het gehele programma bekend op onze website.

 

 

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?