do 13 juli 2017

Zomersluiting Knuffelpunt

Na de succesvolle opening van het Knuffelpunt, Hoogstraat 75B, stroomde de knuffel donaties binnen. Het doel was het behalen van de 3000 knuffels, wat na de vele donaties snel verhoogd is naar 10.000 knuffels. De knuffelteller is in één week tijd gestegen van 1000 knuffels naar 3029 knuffels. In verband met de zomervakantie is het Knuffelpunt gesloten van 10 juli tot september. Knuffels kunnen ingezameld worden in de bakfiets in de centrale hal bij Theater aan de Schie en bij de Spellenfabriek, Oranjestraat 5. Na de zomer is iedereen weer van harte welkom in het Knuffelpunt!

Knuffelpunt Schiedam
Het Knuffelpunt, wat door D&S Vastgoed beschikbaar is gesteld, is tot december hét verzamelpunt voor de 10.000 knuffels. Het Knuffelpunt gaat dicht in de zomer vanaf 10 juli en is weer open in september. Na deze sluiting zal het Knuffelpunt meerdere dagen in de week geopend zijn, zodat iedereen langs kan komen om knuffels in te leveren. De openingstijden zijn vanaf september te vinden op www.theateraandeschie.nl.

Familievoorstelling Kleine Sofie en Lange Wapper
In coproductie met De Stokerij Schiedam, brengt Theater aan de Schie met Kleine Sofie en Lange Wapper dit jaar een eigen kerstvoorstelling tot leven. Het is een muzikale familievoorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar die gebaseerd is op het boek van Els Pelgrom. Een echt Schiedams kerstspektakel! Een verhaal over Kleine Sofie, die doodziek is, maar voordat ze sterft wil ze dolgraag weten wat er in het leven te koop is. Op een nacht komen de poppen in haar kamer tot leven. Samen met Lange Wapper, Meneer Beertje, Terror en Annabella gaat Sofie op een zoektocht. Zo ontdekt ze in sneltreinvaart wat er in het leven te koop is. Heel veel! Spel: Anne Rats, Yorick Zwart e.a.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?