di 20 september 2022

Theaterseizoen 2022-2023 is begonnen!

Afgelopen week ging het nieuwe theaterseizoen van start in Schiedam met Spiegeltent aan de Schie. Nick & Simon verzorgen de eerste reguliere voorstelling van het seizoen op donderdag 22 september. De voorstelling is zo goed als uitverkocht, er zijn nog enkele kaarten last minute beschikbaar gekomen. Tijdens de Brandersfeesten vindt er weer een nieuwe editie van het Laad- en Losfestival plaats. Vrijdag 23 september wordt het publiek getrakteerd op een gratis toegankelijk optreden van Mike Boddé en The Royal Dutch Scam. 

Nick & Simon – Laatste kaarten beschikbaar
Nick & Simon verzorgen de eerste reguliere voorstelling van het seizoen op donderdag 22 september. Ze zijn met de theatertour Nick & Simon & Garfunkel voor het laatst als muzikaal duo in het theater te zien. De voorstelling is zo goed als uitverkocht, maar er zijn nog enkele kaarten last minute beschikbaar gekomen. 

Laad- en Losfestival 2022 – Mike Boddé & The Royal Dutch Scam
De Brandersfeesten zijn weer terug in Schiedam. Dit jaar vindt er tijdens de Brandersfeesten weer een nieuwe editie van het Laad- en Losfestival plaats in Theater aan de Schie. Vrijdag 23 september wordt het publiek getrakteerd op een gratis toegankelijk optreden van Mike Boddé en The Royal Dutch Scam. Samen laten ze de beste hits van de Amerikaanse band Steely Dan horen! Het optreden vindt plaats op het toneel van het theater. De ingang vindt u bij de laad- en losingang aan de Broersvest. Ons festivalterrein is open van 20.00 tot 01.00 uur. Het optreden begint om 21.00 uur. Het advies: kom op tijd!

Eerste Lunchconcert van het seizoen
Woensdag 28 september om 12.15 uur staan de deuren van de theaterfoyer open voor het gratis terugkerende Lunchconcert, georganiseerd in samenwerking met Opera aan de Schie. Dit keer ziet het publiek een optreden van Schiedams Shantykoor Stuurloos. Het repertoire bestaat uit Nederlandse potpourri’s en zeemansliederen, maar ook de Engelstalige shanties ontbreken uiteraard niet. De liedjes gaan over alles wat een zeeman beroert, zijn schip, de zee, zware stormen, dronkenschap en uiteraard de vrouwen.
Dit seizoen zijn de Lunchconcerten, evenals de gratis toegankelijke Stilte aan de Schie stoelyogalessen, twee woensdagen per maand te bezoeken in de foyer van Theater aan de Schie. Vanaf woensdag 5 oktober vinden Stilte aan de Schie en het Lunchconcert weer op dezelfde dag plaats. Bekijk de data op onze website.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?