vr 10 december 2021

Theater aan de Schie is locatie voor de TV registratie van de Rijnmond Big Band Show

Tweede Kerstdag om 15.00 uur te zien op TV Rijnmond

Rijnmond organiseert samen met Theater aan de Schie een bijzondere theatervoorstelling, de Rijnmond Big Band Show, met Dennis van Aarssen (winnaar The Voice Of Holland 2019) en de Rotterdamse artiesten Esther Hart, Franklin Brown en Maxine onder leiding van een 20-koppig orkest. Een spectaculaire show voor liefhebbers van swing, crooners en easy listening muziek!

Initiatiefnemer Bart Nolles heeft als doel om senioren in de regio een leuke, gratis toegankelijke theatershow cadeau te doen. Deze grote groep Rijnmonders gaat door corona door een lastige en soms ook eenzame tijd. Directeur Rob Roos over de samenwerking: “Toen Bart Nolles mij belde met de vraag of wij de samenwerkingspartner wilde zijn van dit mooie initiatief, zeiden we direct volmondig ja. Het is een prachtig initiatief dat helemaal past is onze zelfbenoemde maatschappelijke taak: Theater is er voor iedereen, maar niet voor iedereen is er theater. Dat zien we heel graag anders en is dit een kans bij uitstek om het vorm te geven. Bart Nolles heeft toegang tot een groot publiek in de Rijnmond en wij hebben een mooie locatie en de expertise om de show vorm te geven. Een heel mooi voorbeeld van professionele samenwerking in de regio voor alle inwoners uit onze regio. In deze tijd vinden wij het nog meer dan ooit belangrijk dat we elkaar steunen en helpen. Met deze show dat een mooi kerstcadeau is voor iedereen in de Rijnmond, werken we dan ook graag belangeloos mee".

Door de aangescherpte coronamaatregelen kon de theatershow helaas niet meer met publiek plaatsvinden. Theater aan de Schie en Bart Nolles zijn in gesprek om op een later moment in het seizoen, als de maatregelen niet meer aan de orde zijn, de show alsnog aan te bieden. Rijnmond Big Band Show is wel opgenomen en is op Tweede Kerstdag, zondag 26 december 2021, om 15.00 uur te zien op TV Rijnmond. De uitzending gaat gepaard met mooie sfeerbeelden van Schiedam.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?