ma 30 mei 2022

Theater aan de Schie breidt zitplaatsen in de grote zaal uit

Uitbreiding van 106 stoelen

In het nieuwe seizoen heeft u nóg meer kans op prachtige zitplaatsen voor uw favoriete artiest of gezelschap én hebben wij ook voor nog meer theaterliefhebbers plaats in de grote zaal van Theater aan de Schie. In de zomer van 2022 breiden wij de zitplaatsen in de grote zaal uit! Er verandert niets aan uw zitcomfort of uw zichtlijnen op het toneel en tóch kunnen wij straks 808 gasten ontvangen in plaats van de huidige 702 gasten.

Waar in de zaal worden de nieuwe zitplaatsen geplaatst?
Wij creëren meer gelijkvloerse zitplaatsen door tussen de huidige rij 2 en 3 een extra rij toe te voegen. Ook worden er stoelen aan weerszijde van rij 1 en 2 toegevoegd. Vanaf de huidige rij 7 tot achterin de zaal, komt er aan beide zijdes één zitplaats bij. Op het balkon worden er extra stoelen geplaatst én wij gaan de loges in onze zaal in gebruik te nemen.

Nieuwe stoelen geblokkeerd tijdens de voorverkoop
Tijdens de voorverkoop ziet u het nieuwe zaalplan van Theater aan de Schie al tijdens het bestelproces. De nieuwe stoelen zijn tot na de zomer geblokkeerd. Wanneer de aanpassingen in de zaal volledig gerealiseerd zijn, zullen wij de blokkade opheffen en de nieuwe zitplaatsen in de verkoop doen.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?