wo 3 juni 2020

Update corona crisis - programma huidige en volgende seizoen

De theaters zijn weer open!
In de maanden juni en juli spelen we met Theater aan Schie presenteert: KARRENtenne Theater. Met een platte wagen trekken we de stad in en spelen we in de buitenlucht op verschillende locaties in de stad. De voorstellingen in het theater beginnen 1 september 2020 met een gastvrij en efficiënt 1,5 meter protocol. Want: gezondheid en veiligheid van artiesten, het publiek en de medewerkers staan altijd voorop.

Voorstellingen huidige seizoen
De voorstellingen en evenementen die tot en met eind juni 2020 plaats hadden moeten vinden zijn geannuleerd. Heeft u kaarten voor voorstellingen en evenementen die tussen 12 maart en eind juni 2020 zouden plaatsvinden? Heeft u nog niets van ons vernomen? Wij verwachten medio juni te kunnen aangeven wat er met deze voorstellingen en evenementen gaat gebeuren. Deze worden verplaatst naar seizoen 2020-2021 of later of deze worden definitief geannuleerd. Kaartkopers krijgen automatisch bericht van ons zodra deze informatie bekend is.

Hoe ziet de programmering er uit vanaf september 2020?
Op dit moment zijn we enthousiast en druk bezig met (her)programmeren voor het seizoen 2020-2021 en we verwachten u opnieuw een mooi alternatief theaterprogramma te kunnen aanbieden. Wij beloven u een mooie theateravond zoals u dat van ons gewend bent. En als u toch niet tevreden bent is er onze Tevredenheidsgarantie. Indien de voorstelling niet heeft gebracht wat u ervan had verwacht, ontvangt u gratis kaarten voor een andere voorstelling naar keuze. Net zo lang tot dat u wel tevreden bent. U mag ons theater alleen verlaten met een glimlach op uw gezicht. Deze garantie is uniek in Nederland.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?