di 17 september 2019

Vacature stage horeca en facilitair assistent manager (m/v)

Wij zoeken stagiaires voor de afdeling horeca

Theater aan de Schie is per direct op zoek naar enthousiaste stagiaires die ons horecateam willen komen versterken. Als stagiair horeca en facilitair assistent manager loop je onder supervisie van de leidinggevende en de medewerkers bediening mee in één van onze twee theaters het Wennekerpand en Theater aan de Schie. In deze dynamische omgeving staat het contact met de gasten centraal. Een leuke stage voor een enthousiaste student!

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een stagiaire (mbo niveau) die 4/5 dagen per week voor minimaal 5 maanden in een stimulerende werkomgeving leerervaring op wil doen. Wij verwachten een alerte, enthousiaste en initiatiefrijke houding. Je vindt het leuk om onze gasten elke dag weer gastvrij, vriendelijk en met een excellente service te bedienen. Je vindt het leuk om in de avonduren te werken. Ervaring in de bediening is een pré.

  • Je volgt een opleiding op mbo of hbo niveau;
  • Je hebt werkervaring in de horeca en in de bediening;
  • Je bent representatief en flexibel;
  • Je werkt graag overdag en ook in de avonduren.
  • Je woont bij voorkeur in Schiedam of omgeving

Wat zijn je taken:
Je werkt mee aan de backoffice werkzaamheden: opstellen personeelsplanning, inkoop van food & beverage en andere voorkomende werkzaamheden. Je verricht barwerkzaamheden tijdens evenementen (overdag of ’s avonds), je zorgt voor de mise en place en biedt ondersteuning bij de dagvoorbereiding en de dagsluiting.

Wij bieden:

  • Een leerzame stage in een dynamische omgeving;
  • De mogelijkheid om na je stage ons horecateam te komen versterken;
  • Een stagevergoeding per maand.

Interesse?
Schrijf een motivatiebrief en stuur deze voorzien van je curriculum vitae naar Theater aan de Schie, afdeling horeca, t.a.v. Wlada Sterkina, Stadserf 1, 3112 DZ Schiedam of per e-mail naar horeca@theateraandeschie.nl, o.v.v. sollicitatie stage.

 

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?