do 25 oktober 2018

Annulering voorstelling Ali B

Verplaatst naar seizoen 2019-2020

Ali B heeft helaas besloten om zijn gehele theatertour te cancellen en te verplaatsen naar seizoen 2019-2020. Volgende week nemen wij contact op met alle kaartkopers over de verplaatsing.

Persoonlijke boodschap Ali B
Lief publiek,

Met pijn in mijn hart moet ik mededelen dat ik mijn voorstelling Koorts moet verplaatsen naar het volgende seizoen. De actualiteit heeft de thematiek van het programma ingehaald waardoor ik er inhoudelijk niet meer achter kan staan. Dit komt mede door een aantal veranderingen in mijn privé leven, waaronder de geboorte van mijn derde zoontje, afgelopen zomer.

Om diezelfde reden heb ik een aantal keuzes moeten maken waardoor ik niet de ruimte en tijd heb kunnen vinden om de show op het niveau te krijgen dat jullie van mij mogen verwachten.

Ik ben me ervan bewust dat er inmiddels al veel kaarten zijn gekocht en dat mensen hun agenda hierop hebben afgestemd. Ik bied dan ook mijn welgemeende excuses aan en hoop op jullie begrip. De show wordt verplaatst en ik ga er alles aan doen om te zorgen dat dit het wachten waard zal zijn. Heel graag tot volgend jaar!

Groeten,
Ali

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?