wo 14 april 2021

Voorinschrijvingen theaterprogramma mei en juni begonnen!

Wij kijken graag positief en hoopvol met u vooruit naar de nabije toekomst. Het vaccinatieprogramma draait op volle toeren en over enige tijd ziet de coronawereld er voor ons allemaal compleet anders uit. Wanneer de theaters open mogen weten we nu nog niet. Toch hebben we goede hoop dat dit niet al te lang meer kan duren.

VOORINSCHRIJVEN PROGRAMMA MEI EN JUNI 2021
Voor de maanden mei en juni 2021 hebben wij dan ook een mooi theaterprogramma voor u klaarstaan. De verkoop gaat nog niet van start, maar vanaf woensdag 14 april 2021 om 9.00 uur kunt u zich alvast via onze website per voorstelling inschrijven en aangeven of u deze voorstelling wilt bezoeken. Met deze voorinschrijving zit u nergens aan vast, maar het geeft ons inzicht hoe groot de belangstelling is. Zodra de voorstelling definitief doorgaat, en wij weten hoeveel bezoekers wij per voorstelling mogen ontvangen, nemen wij contact met u op om uw voorinschrijving desgewenst definitief te maken.

Voorinschrijven voor voorstellingen is alléén online mogelijk. Per voorstelling kunt u zich inschrijven met uw e-mailadres. Wanneer de kaartverkoop definitief van start kan gaan, dan nemen wij per voorstelling contact op met de geïnteresseerden. Voorinschrijven is mogelijk via onze website.

THEATERPROGRAMMA SEIZOEN 2021-2022
Overigens gaan we er van uit dat wij medio september weer volledig van start kunnen. Over de presentatie van het theaterprogramma 2021-2022 zullen wij u voor de zomer informeren.

Wij hopen u van harte binnenkort weer in Theater aan de Schie te ontmoeten en wensen u veel genoegen bij het voorselecteren van uw voorstellingen. Welkom in Theater aan de Schie, Nu meer dan ooit.


Update 15 april 2021:
Tot onze spijt delen wij u mede dat deze voorstellingen van The Magic of Jeans, Conny Janssen Danst en het Orgelconcert geen doorgang kunnen vinden. Door de verlengde lockdown en het nieuwe openingsplan van de rijksoverheid is Theater aan de Schie tot en met tenminste dinsdag 11 mei 2021 gesloten. Wij hebben helaas geen nieuwe speeldata voor deze voorstellingen kunnen vinden.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?