di 30 april 2019

De voorverkoop van seizoen 2019 - 2020 gaat bijna beginnen....

Hét is bijna zover... De voorverkoop van theaterseizoen 2019 - 2020 komt eraan! Het wordt een nieuw seizoen vol mooie evenementen en bijzondere voorstellingen én coproducties. 

Om u alvast warm te maken voor het nieuwe theaterseizoen, lichten wij alvast een tipje van de sluier op. Volgend seizoen zijn onder andere René van Meurs, Gerard Cox, De Alex Klaasen Revue - Showponies 2.0, Hendrik Groen - Zolang er leven is, de kerstvoorstelling De kleine prins(es) én The Analogues te zien in Theater aan de Schie!

Bekijk nu alvast het gehele programma 2019-2020.

U kunt voordelig kaarten reserveren in de voorverkoop van vrijdag 10 mei 18.00 uur tot vrijdag 24 mei 2019. Tijdens de voorverkoop betaalt u geen service- en verzendkosten. In deze periode is het uitsluitend mogelijk kaarten te reserveren via onze website of via het bestelformulier achterin de brochure. Vanaf vrijdag 24 mei 2019 is het ook mogelijk uw kaarten te reserveren via het bespreekbureau.

TAFELTJE AAN DE SCHIE
Bestelt u vijf of meer voorstellingen in de voorverkoop, dan ontvangt u een Tafeltje aan de Schie, ons horeca-arrangement, cadeau. Uitgebreide informatie hierover treft u aan op onze website en in de brochure.

Wij wensen u veel plezier met het maken van uw keuze en wij wensen u uiteraard een mooi cultureel seizoen en begroeten u graag in ons theater.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?