za 9 juni 2018

Verkooprecord Theater aan de Schie

25% meer kaartverkoop

De voorverkoop voor theaterseizoen 2018-2019 voor Theater aan de Schie is succesvol verlopen. Theater aan de Schie heeft 25% meer kaartverkoop gerealiseerd in de voorverkoop dan vorig seizoen. Uitverkochte voorstellingen zijn onder andere Patrick Laureij, Brigitte Kaandorp, Richard Groenendijk, Harrie Jekkers en Klein Orkest en The Analogues. Hardlopers, maar nog niet uitverkocht, zijn onder andere de musical Evita, Najib Amhali en Racoon. Voor de andere voorstellingen zijn nog voldoende kaarten verkrijgbaar.

Directeur Rob Roos: “Dit verkooprecord is fantastisch nieuws en overtreft onze verwachtingen. Dat betekent dat het programma gewaardeerd wordt en dat de belangstelling voor podiumkunsten groeiende is. Publiek weet ons weer te vinden. Graag openen we komend theaterseizoen voor iedereen de deuren en heten wij iedereen van harte welkom bij onze theatervoorstellingen, maar ook onze gratis lunchconcerten, Stilte aan de Schie en het gratis toegankelijke Laad- en Losfestival met The Prince Tribute Band en de jongerenpicknick.”

Start losse verkoop
De losse verkoop is vrijdag 8 juni van start gegaan. Kaarten zijn te reserveren via www.theateraandeschie.nl, telefonisch op dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur via (010) 2 467 467 of aan de kassa op vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur. In de zomerperiode is het bespreekbureau tot vrijdag 13 juli 16.00 uur bereikbaar en vanaf dinsdag 28 augustus is het bespreekbureau weer regulier geopend.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?