Reductie en actieprijzen

CJP pas en 65+
Houders van een CJP pas en mensen ouder dan 65 jaar krijgen korting op de toegangsprijs van vrijwel alle voorstellingen. De kortingsprijs staat, indien van toepassing, vermeld bij de betreffende voorstelling. De korting geldt uitsluitend voor de houder van de betreffende pas. De gereduceerde entreebewijzen zijn alleen geldig in combinatie met en op vertoon van bijbehorende pas en/of legitimatiebewijs. Bij controle dient u deze te tonen.

Last minute studententarief - voor € 10,00 naar het theater
Leerlingen van het Voortgezet Onderwijs of studenten (tot 25 jaar) betalen, op vertoon van een leerlingen- of studentenpas, slechts € 10,00 toegang ongeacht de normale toegangsprijs van de voorstelling. Toegangskaarten met last minute studententarief zijn uitsluitend verkrijgbaar bij het bespreekbureau, vanaf 30 minuten voor aanvang van de voorstelling. Voorwaarden: vooraf reserveren is niet mogelijk. De reductieprijs is uitsluitend geldig op de avond van de voorstelling en uitsluitend geldig voor de pashouder, niet voor meegebrachte personen. Niet geldig voor reeds gekochte kaarten.

Kindprijs t/m 12 jaar
Onze jeugdvoorstellingen zijn geschikt vanaf 2 jaar. Voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar hanteren wij bij de meeste jeugd- en familievoorstellingen gereduceerde toegangsprijzen. Let op: voor iedereen die het theater bezoekt dient een toegangsbewijs gekocht te worden, dit geldt ook voor baby's.

Groepskorting
Wilt u met een groep het theater bezoeken? Vanaf twintig personen kunnen wij u vaak een groepskorting verlenen. Wij denken ook graag mee over extra’s, zoals een diner of borrel. Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing, telefoonnummer (010) 246 25 55.

Speciale kortingen en actieprijzen
Soms bieden wij een voorstelling tegen een actieprijs aan. Bij acties en kortingen zijn de volgende regels van toepassing:

  • niet geldig voor reeds gekochte kaarten;
  • er wordt geen restitutie verleend;
  • niet geldig in combinatie met andere acties.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?