Richtlijnen september tot en met december 2020

Update 29 september 2020:
Uiteraard hebben wij gisteravond geluisterd naar de persconferentie. Op dit moment zoeken wij uit wat de aangescherpte maatregelen precies voor ons als theater betekenen. Natuurlijk houden wij ons al goed aan de 1,5 meter richtlijn, ontvangen wij een beperkt aantal bezoekers en hebben wij de ventilatie in het theater goed op orde. Zodra er meer bij ons bekend is, laten wij het u direct weten. Laten we in deze tijd goed voor elkaar zorgen, op afstand, en blijf gezond!

Uw theaterbezoek en het reserveren van kaarten verloopt anders dan u gewend bent.

Aangepaste theaterzaal
In de periode september tot en met december presenteren wij een aangepast 1,5 meter programma. Beschikbare plaatsen zijn online aangeduid op de zaalplattegrond. U zit met maximaal twee personen (van dezelfde reservering) naast elkaar, met uitzondering van jeugd- & familievoorstellingen waarbij er geen afstand bewaard hoeft te worden tot kinderen. Daarna blijven er minimaal 3 stoelen vrij tot de volgende 2 beschikbare stoelen. De niet beschikbare stoelen zijn vooraf bij reservering, maar ook in de zaal duidelijk aangegeven. Komt u met 4 personen dan zit u dus niet alle vier direct naast elkaar, maar bevinden zich daartussen minimaal drie lege stoelen. Om voldoende gasten een plek te bieden worden de meeste voorstellingen twee keer op een avond gespeeld. Daardoor hanteren wij aangepaste aanvangstijden.

Let op! Door deze aangepaste zaalindeling kunt u alléén in even aantallen kaarten reserveren.

Reserveren alleen online (m.u.v. de rolstoelplaatsen én jeugd- & familievoorstellingen)
Reserveren voor het nieuwe seizoen zal alleen online mogelijk zijn met uitzondering van de jeugd- & familievoorstellingen en rolstoelplaatsen. De kaarten voor jeugd- & familievoorstellingen en rolstoelplaatsen kunt u telefonisch met ons bespreken via (010) 2 467 467.

Ontvangst in theaterfoyer en placering in de zaal
U wordt voorafgaand aan de voorstelling ontvangen in onze ruime theaterfoyer. We delen daarvoor de foyer op in vier vakken. U hoort vooraf in welk vak wij u ontvangen. Vervolgens wordt u op volgorde van rij- en stoelnummer naar uw stoel begeleidt. Zo voorkomen wij dat bezoekers voor elkaar langs moeten lopen in de rij om hun stoelen te bereiken.

Luchtverversing in Theater aan de Schie

Theater aan de Schie beschikt over een geavanceerd systeem voor de beheersing van het klimaat. Per minuut verversen we in de theaterzaal 325.000 liter verse lucht dat direct van buiten naar binnen wordt geblazen. Tegelijkertijd wordt er bovenin de zaal 275.000 liter lucht afgezogen en direct naar buiten afgevoerd. Voorbeeld: Indien de voorstelling wordt bezocht door 250 bezoekers verversen wij per voorstelling per bezoeker 150.000 liter gefilterde schone buitenlucht.

Richtlijnen theaterbezoek
Ook in het theater gelden aangepaste regels, die leest u onder andere op deze pagina. Kijkt u ook mee naar ons filmpje?

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?