Theater aan de Schie en de Stokerij Schiedam

Theater aan de Schie en stadsgezelschap De Stokerij Schiedam, bestaande uit Anne Rats, Koen Wouterse en Yorick Zwart, hebben sinds een paar jaar de handen ineen geslagen en presenteren samen een aantal unieke theaterproducties. In seizoen 2019-2020 verwelkomen wij u graag bij onze derde familiekerstproductie: De kleine prins(es), naar het boek van Antoine de Saint-Exupéry.

De Stokerij Schiedam presenteert voor de derde keer de voorstelling Oh Ja Joh Hoezo Dan op locatie.

OH JA JOH HOEZO DAN 3: WOORDEN, SCHAT
In Oh Ja Joh Hoezo Dan 3 is het woord aan de bewoners van Schiedam, Vlaardingen en Maassluis met de editie Woorden, Schat. Een nieuwe generatie mensen staat op het punt onze wereld te betreden en te veroveren. Hun bravoure is enorm (vaak), de angst des te groter (nog vaker). Want wat als die wereld helemaal niet op u zit te wachten? Wat als de wereld voor u niet automatisch voor het oprapen ligt? Kijkt u verlangend terug naar de tijd dat alles nog voor u werd geregeld en u geen verantwoordelijkheid had of droomt u toch vooral van die toekomst? En tegelijkertijd is er een hele generatie mensen die met een ironische glimlach kijkt naar al die bewijsdrang om hen heen. Maar als ze goed luisteren, herkennen ze het verhaal wat hen zo’n zestig jaar geleden even keihard overkwam. Taal en vooral verhalen verbroederen, leveren een lach van herkenning op, bieden nieuw perspectief of geven houvast in een tijd van onzekerheid.

Woorden, Schat wordt een lappendeken van verhalen, in de taal die mensen in kwestie het liefst spreken; verbaal, fysiek of door middel van een doventolk. Language no problem: in deze voorstelling wordt niemand buitengesloten. Laat u raken door troostende, scherpe, geestige en inspirerende verhalen van onze spelers. Verhalen die geïnspireerd zijn op hun geschiedenis, hun heden, hun toekomst en hun emoties.

Concept: Anne Rats, Koen Wouterse, Yorick Zwart | Regie: De Stokerij Schiedam | Vormgeving: Anouk van Mil

Kaartverkoop via Theater aan de Schie en op locatie

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?