Theater aan de Schie en de Stokerij Schiedam

Theater aan de Schie en De Stokerij Schiedam, bestaande uit Anne Rats, Koen Wouterse en Yorick Zwart, hebben sinds een paar jaar de handen ineen geslagen en presenteren samen een aantal unieke theaterproducties.

In seizoen 2018-2019 verwelkomen wij u graag bij onze tweede familie kerstproductie: De Heksen, naar het gelijknamige boek van Roald Dahl. Ook verwelkomen wij u graag bij de derde editie van het Festival De Opstokerij dat plaatsvindt in het Wennekerpand. 

De Stokerij presenteert ook een voorstelling op locatie: 

OH JA JOH HOEZO DAN 2: SOULFOOD
Oktober 2018
Locatie: voormalige Gravin Aleidaschool. Oostsingel 9, 3112 GC Schiedam
Toegang: € 7,50 exclusief drankje

In 2017 speelde De Stokerij samen met Schiedammers midden in de Hof van Spaland hun eerste stadsvoorstelling, opgebouwd uit verhalen van Schiedammers. Verhalen over trots, kattenkwaad op de Hoogstraat, liefdes die ontstonden en nooit meer voorbijgingen.
In Oh Ha Joh Hoezo Dan 2: SoulFood hoort u verhalen van Schiedammers met een migrantenachtergrond, Schiedamse statushouders en met geboren Schiedammers. Tien spelers, letterlijk uit de samenleving geplukt, vertellen over de cultuurclash maar
bovenal gaan de verhalen over ‘thuis’. De voorstelling is een lappendeken van verhalen, in verschillende talen, getolkt en vertolkt door De Stokerij, nieuwe en oude Schiedammers en waar nodig een tolk.

Kaartverkoop via Theater aan de Schie (klik hier) en op locatie

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?