Theater Virus Festival

Hét online theaterfestival vol hoop, vreugde, troost en inspiratie!

Theater Virus Festival is hét online festival is om hoop, vreugde, een beetje troost en inspiratie te geven door een positief cultureel virus te verspreiden. De culturele sector heeft het momenteel zwaar en daarom worden de krachten gebundeld. Een samenwerking waar Theater aan de Schie erg trots op is! Theater aan de Schie werkt samen met De Goudse Schouwburg (Gouda), Theater De Leest (Waalwijk), Theater Het Kruispunt (Barendrecht) en ATLAS theater (Emmen) om dit festival te realiseren en afwisselend een lokaal talent te presenteren. Elke week wordt de co-hosting vanuit een ander theater verzorgd.

HOE WERKT HET?

  • Het festival is via een live stream is elke vrijdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur geheel gratis te bekijken via deze pagina. U heeft hiervoor geen account nodig.
  • Genoten van de optredens? Doneer dan een bedrag naar keuze. Het gedoneerde geld gaat geheel naar de artiesten. Doneren kan via deze pagina.

 

KIJK HIER EERDERE EDITIES TERUG 

vrijdag 15 mei was er een Best of... editie van het Theater Virus Festival te zien.

Vrijdag 8 mei was de Goudse Schouwburg de co-host van het Theater Virus Festival.

Vrijdag 1 mei was Theater het Kruispunt uit Barendrecht de co-host van het Theater Virus Festival:

Vrijdag 24 april was Theater de Leest uit Waalwijk co-host van het Theater Virus Festival:

Vrijdag 17 april was Theater aan de Schie co-host van het Theater Virus Festival! Onze directeur en programmeur Rob Roos heeft de programmering van deze avond verzorgd:

 

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?