A Night In Vegas

Met Gordon Davis en Ciaran Houlihan

zondag 5 maart 2023
15.00 uur

Theater aan de Schie

zondag 5 maart 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

Let op! Deze Elvis show is niet met Erwin Nyhoff en band zoals eerder gecommuniceerd.

Voor het grootste Elvis spektakel ter wereld moet u in Schiedam zijn. De twee allerbeste Elvis Tribute Artists ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock 'n roll tijdens de A night in Vegas theatershow.

En hoe! Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion, Eurpean Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, You can’t help falling in love.

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Dublin, Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 14 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij talloze voltooiingen.

Deze 2 wereldsterren worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills and Boone, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld.

A night in Vegas is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van Unchained Melody en Burning Love. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes! En op naar Schiedam!

Naam Vanaf
Normaal € 39.95

Bestel ook:

zondag 5 maart 2023

zondag 5 maart 2023

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?