a tribute to Bappi Lahiri

obv Avishkar Orchestra

zondag 29 mei 2022
14.00 uur

Theater aan de Schie

 

Alokesh "Bappi Lahiri” is een Indiase zanger, componist, politicus en producer. Bappi Lahiri komt uit een familie met een rijke traditie in klassieke muziek en is de pionier en grondlegger van discobeats in India! Hij is algemeen bekend als de Disco King in India! Daarnaast was hij de meest populaire muziekregisseur in de jaren tachtig vanwege zijn beroemde composities voor films als “Disco Dancer”.

Bappi Lahiri is een complete entertainer en een echte Indiase superster met zijn meerdere talenten als zanger, dirigent en percussionist. Lahiri werd in India gezien als de perfecte mix van Oost en West, en zijn garderobe varieert van de traditionele Indiase kurta en sherwani tot de westerse sweatshirts en blazers. Hij is dol op het dragen van sieraden, zijn kenmerkende gouden ornamenten en zonnebrillen waren belangrijke symbolen in zijn leven. vertegenwoordigen. 

Op zondag 29 mei vindt de Bappi Lahiri Tribute in Theater aan de Schie plaats. Het Avishkar Orchestra zal met medewerking van Sagar Malik, Bobby Jacob, Sanjay Jodha, Boyke Datadin, Sagar Kohabir, Randhier Badri, Mike Z, Sunil Dubar, Sagar Raghoenath, Didi Anjana, Nidhi Shrivastava en Aparna Gulati de hits van de Disco King ten gehore brengen!

 

 

1e rang

Naam Vanaf
Normaal € 40.00

2e rang

Naam Vanaf
Normaal € 25.00

3e rang

Naam Vanaf
Normaal € 20.00

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?